SuomiTV aikoo saada 4-5 prosenttia katsojista

12.8.2011    

SuomiTVSuomiTV on ollut säästökuurilla ja vähensi siksi lähetyksiään kesän ajaksi. Kanava aloittaa uudistetulla ohjelmistolla ensi maanantaina, jolloin muun muassa Conan O’Brienin uusi show aloittaa jokapäiväiset lähetykset. Aluksi ohjelmistossa tulee olemaan paljon yhdysvaltalaisia ohjelmia, mutta kotimaisten ohjelmien määrää aiotaan lisätä jatkossa.

SuomiTV aikoo hankkia syksyn aikana 4-5 prosenttia katsojista uusien ohjelmien avulla. SuomiTV:n operatiivisen johtajan Miikka Muurisen mukaan kanava tulee tarjoamaan tästä lähtien enemmän viihdettä ja katsojia kiinnostavaa ohjelmaa.

”Seuraamme, mikä vetää katsojia, ja jos jokin ohjelma ei menesty, se vaihdetaan parempaan”, kertoo Muurinen.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön. kirjoitti 12.8.2011 kello 18:49

    Good luck with that. Itseasiassa luulen että Suomitv:n katsojista jo suurin osa on siirtynyt muille kanaville ja syksyllä koittaa suuri pudotus.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+