Videoiden lataus omalle koneelle mahdollista Yle Areenassa

31.8.2011    

Yle areenaYle Areenasta ei ole aikaisemmin voinut tallentaa videoita omalle koneelle myöhempää katselua varten. Animaatiosarja Pasilan kolmannen kauden aloitusjakso on kuitenkin nyt ladattavissa omalle koneelle MP4-muodossa. Pasilan kolmannen tuotantokauden ensimmäisen jakson voi ladata Yle Areenasta.

Toivottavasti Yle mahdollistaa tulevaisuudessa myös muiden ohjelmien tallentamisen omalle koneelle.

Kommentit

8 kommenttia

 1. nimetön. kirjoitti 31.8.2011 kello 15:41

  Toivottavasti tosiaan tulee muidenkin ohjelmien lataus mahdolliseksi, esim. joskus jää joku dokumentti välistä eikä boksia muista ajastaa. Kivempi sitä on katsoa koneella ilman streamausta tai telkkarin kautta kun siirtää tiedoston tikulle ja syöttää tikun mediatoistimeen.

 2. Nimetön kirjoitti 1.9.2011 kello 0:59

  köh*RTMPDump*köh

 3. nimetön. kirjoitti 1.9.2011 kello 1:34

  Köh köh vaan sinnekin, mutta vihjaamasi softa ei toimi kaikilla käyttiksillä eikä binäärejä saa kaikille vaan pitäisi itse kääntää sorsista, ja jos saat sen käännettyä niin mikään ei takaa että toimii siltikään. Nimimerkillä ”Been there, done that”.

 4. Nimetön kirjoitti 1.9.2011 kello 3:39

  Oikein hyvin toimii Linuxilla, ja Windowsillekin on oma versio jos vaan vähän vaivaa näkee. Vieläpä valmiiksi areenaa varten sorvattu.

 5. nimetön. kirjoitti 1.9.2011 kello 6:55

  En tiedä mikä on se vähäinen vaiva, mutta itse yritin kovalla vaivalla vaikka mitä että saisin ensin softan käännettyä sorsista, kahlasin eri foorumit läpi, googlasin googlaamasta päästyänikin, jostain syystä homma ei meinannut ottaa sujuakseen vaikka en hetipäätä luovuttanut vaan yritin uudestaan, latasin kaikkia mahdollisia kirjastojakin pakettivarastosta jotta käännös onnistuisi mut kun ei niin ei. No, ei maailma tähän kaadu.

 6. Nimetön kirjoitti 1.9.2011 kello 12:45

  Ainakaan Ubuntulla (8.04 ja 10.04, eli LTS:t) ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa käännöksissä. Jos joku paketti puuttuu, niin kääntäessä tulee kyllä ilmoitus mitä pitää lisätä. Kun lisää ne mitä vaaditaan, niin menee ihan ketterästi läpi ja toimii kuin (sinisen) junan vessa.

  Windowsin puolella joutunee vähän kikkailemaan MingGW:n kanssa, moista en ole kovin usein harrastanut. Googlella löytyy kyllä ohjeita.

 7. nimetön. kirjoitti 1.9.2011 kello 18:05

  ”Ainakaan Ubuntulla (8.04 ja 10.04, eli LTS:t) ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa käännöksissä. Jos joku paketti puuttuu, niin kääntäessä tulee kyllä ilmoitus mitä pitää lisätä. Kun lisää ne mitä vaaditaan, niin menee ihan ketterästi läpi ja toimii kuin (sinisen) junan vessa.”

  Olen jotain ohjelmia käännellyt sorsista mutta pakko sanoa että tämä RTMPdump oli kyllä niistä kaikkein kinkkisin, ei meinannut millään lähteä kääntymään ja vaikka kuinka lisäisin erilaisia kirjastoja, kokeilin eri versioilla niin ei vaan toiminut joten pitkän kokeilun jälkeen annoin asian olla. Jakeluni versio on 8.04.3 elikkä siis LTS-versio, en ole vielä päivättänyt uusimpaan jakeluun. Ja mitä tulee niihin virheilmoituksiin niin mulle tuo ilmoitti käännösvaiheissa että puuttuu se ja se toiminto mutta ei ilmoittanut että mikä paketti tai mikä kirjasto puuttuu.
  Toisaalta, voihan sitä tallentaa ohjelmat silloin kun ne tulee, joko omalle boksille tai tvkaistan boksille. Ja areenasta voi sitten hakea radio-ohjelmia, ne on sentään vapaammin ladattavissa mp3:sina.

 8. Nimetön kirjoitti 1.9.2011 kello 19:09

  Laitoitko ekaksi ./configure -käskyn? Se nimittäin näyttäisi puuttuvan noista ”virallisen” yle-dl sivun ohjeista… Tuo komento tarkistaa ihan aluksi, että mitä paketteja puuttuu ja kertoo, jos jotain pitää lisäillä.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+