Yle HD -kanavalla pidennetty lähetysaika Yleisurheilun MM-kisojen ajan

22.8.2011    

Yle HDYle HD -kanavalla on pidennetty lähetysaika Korean Daegussa järjestettävien Yleisurheilun MM-kilpailuiden ajan. Yle HD -kanavan lähetykset alkavat 27.8. – 4.9. välisenä aikana arkisin klo 10.30 ja viikonloppuisin 10.00. Kanava esittää kisojen ajan poikkeuksellisesti myös viikonloppuisin Yle TV2 -kanavan ohjelmaa ja lähetykset päättyvät noin klo 23.00.

”Yle haluaa tarjota suuret ja monia suomalaisia kiinnostavat urheilutapahtumat mahdollisimman laadukkaasti ja runsaina. Viisi kertaa tavallista tv-kuvaa tarkempi teräväpiirtokuva välittää kisaelämykset vahvoina”, sanoo Ylen tv-päällikkö Riitta Pihlajamäki.

MM-kilpailuiden jälkeen YLE HD -kanava esittää ohjelmaa jälleen normaalisti klo 17—23. Arkisin kanava välittää YLE TV2:n ja viikonloppuisin YLE TV1:n ohjelmistoa.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Nimetön kirjoitti 23.8.2011 kello 10:43

    Yle HD ilmaiseksi ja ilman salausta kisojen alusta lähtien DNA:n antennissa ja kaapelissa: http://www.dna.fi/DNAOy/Media/Tiedotteet/Sivut/YLEHDmaksuttajasalaamattomanaDNAnantenniverkkoon.aspx

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+