Boxee Box -arvostelu tekniikanihmelapsi.comilta

19.10.2011    

BOXEESopivan mediatoistimen löytäminen ei ole helppoa, koska valinnanvaraa on niin paljon. Onneksi tekniikkasivustot testaavat välillä mediatoistimia, mikä helpottaa sopivan laitteen löytämistä. Tekniikanihmelapsi.com on testannut Boxee Box -mediatoistimen, joka tuli myyntiin noin vuosi sitten. Boxee Boxista voisi arvostelun lisäksi mainita myös, että sillä voi käyttää myös TVkaistaa ja Suomessakin toimivaa videovuokrauspalvelu Headwebiä.

Allekirjoittanut käyttää olohuoneessa mediatoistimena Beyonwizin Androidin päälle rakentama WizOTT -mediatoistinta. Laitteella voi käyttää monia netin video- ja musiikkipalveluita, mutta allekirjoittanut ei ole alkukokeiluiden jälkeen löytänyt todellista käyttöä esimerkiksi YouTubelle. Beyonwizin mediatoistin ei ole kuitenkaan mennyt oikeastaan ollenkaan kaupaksi Australiassa, joka on yhtiön tärkein markkina-alue.

Lastenhuoneeseen rakentelin kokeilumielessä mediatoistimen modaamalla Wii-konsolin.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Jeppels kirjoitti 6.8.2012 kello 13:02

  Itse käytän kyseistä Boxee Boxia ja olen ollut kyllä tyytyväinen, viimeaikoina olen kuitenkin huomannut ikävän ongelman; nimittäin tekstitys ei pysy leffan mukana. Viimeistään videon puolivälissä huomaa että tekstitys on edellä 2-5 sekunttia, tämä on kyllä todella häiritsevää.

  Tietokoneella jos katsoo saman videon samojen tekstien kanssa, ei ole mitään ongelmaa. Minulla on Boxee:ssa myös uusin ohjelmisto käytössä…

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 6.8.2012 kello 15:12

  Minulla on ollut samanlaista ongelmaa .sub-tekstien kanssa erään boksin kanssa (ei Boxee). Ongelmaa ei esiinny jos konvertoin .subit .srt:ksi.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+