Nelonen Pro 2 vihdoin myös DNA Welhon kaapeliasiakkaille

6.10.2011    

NelonenDNA Welhon kaapeliasiakkaat ovat odottaneet Nelonen Pro 2 -kanavan lähetyksien alkamista jo kauan. Odotus on vihdoin päättynyt, sillä kanava aloittaa lähetykset DNA Welhon kaapeliverkoissa huomenna 7.10. ja on katsottavissa ilmaiseksi lokakuun loppuun saakka. Kanava on katsottavissa kanavapaikalla 451 ja näkyy ilman ohjelmakorttia.

Jääkiekon ystäviä ilahduttanee se, että Nelonen Pro 2 esittää perjantaina Hartwall Areenalla kello 20.00 pelattavan Buffalo Sabresin ja Anaheim Ducksin välisen NHL-ottelun.

DNA ilmoittaa myöhemmin miten kanavan jakelu jatkuu lokakuun jälkeen.

Kommentit

2 kommenttia

 1. nimetön. kirjoitti 7.10.2011 kello 16:52

  En löytänyt mistään kohtaa jolla voisi lähettää Janille palautetta tai juttuvinkkejä mutta laitetaan nyt tähän kommentointijuttuun sitten sellainen tieto että Plustv ilmoittaa avaavansa viikonlopun ajaksi kaikille tilaajilleen 4 Pro 2 kanavan, eli niillekin joilla ei ole omassa paketissaan, esim. mulla on OmaPaketti johon tuota 4 Pro 2-kanavaa ei voi saada, eli veloituksetta siis saa katsoa noita NHL Premier-pelejä.

  http://www.plustv.fi/Asiakaspalvelu/PlusTV-tiedottaa/SuoratNHLPremiere-ottelutnytveloituksettakaikillaPlusTV-korteilla/

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 7.10.2011 kello 20:45

  Kiitos tiedosta. Kirjoittelin aiheesta pienen uutisen.

  Digileluille voi lähettää juttuvinkkejä myös tietoja-sivun lomakkeen kautta.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+