VDIO – Uusi mielenkiintoinen videopalvelu tulossa

18.10.2011    

VDIOTanskalainen yrittäjä Janus Friis on ehtinyt olla mukana käynnistämässä monia suosittuja palveluita ja sovelluksia. Friis on muun muassa aloittanut tiedostonjako-ohjelma Kazaan, internettelevisiopalvelu Joostin, musiikkipalvelu Rdion ja Skypen kehihtyksen ystävänsä kanssa.

Janus Friis on nyt käynnistänyt uuden hankkeen nimeltä Vdio, joka mahdollistaa elokuvien ja sarjojen katsomisen netin kautta. Palvelu onkin siten selvä kilpailija esimerkiksi Netflixille ja LoveFilmille.

Vdio on tällä hetkellä suljetussa betatestauksessa, eikä julkisen testauksen alkamisesta ole vielä tietoa. Vdio aiotaan avata aluksi Britanniassa, eikä palvelun hinnasta ole vielä tietoa. Toivottavasti jokin näistä videopalveluista tulisi joskus Suomeenkin.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Kimmo kirjoitti 18.10.2011 kello 13:37

    Headweb on jo Suomessa. Eivät vaan markkinoi itseään juuri mitenkään. Palvelu on kumminkin käytettävissä esim. Boxeella, leffoissa suomenkieliset tekstit ja palvelun käyttöliittymä puhuu suomea.

  2. Digilelujen Jani kirjoitti 19.10.2011 kello 9:52

    Olinkin unohtanut Headwebin kokonaan, vaikka kirjoitinkin sen Suomeen tulosta jo 1,5 vuotta sitten 🙂

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+