Elisa aikoo estää Pirate Bayn käytön

25.11.2011    

The Pirate BayHelsingin käräjäoikeus määräsi kuukausi sitten Elisan estämään käyttäjien pääsyn Pirate Bayn sivulle. Monien Elisan asiakkaiden riemuksi operaattori ei määräyksestä huolimatta aloittanut Pirate Bayn käytön estoa. Elisa kertoikin heti käräjäoikeuden päätöksen jälkeen valittavansa asiasta hovioikeuteen.

Musiikkituottajia edustava Lauri Rechardt on kertonut Tietokone-lehdelle käräjäoikeuden velvoittaneen Elisan noudattamaan päätöstä valituksesta huolimatta. Reckhardin mukaan Elisan kanssa on jo sovittu estojen käyttöönotosta vielä tämän vuoden aikana.

Musiikkituottajien etujärjestö IFPI Finland vaatii samanlaista estoa myös Soneralle ja DNA:lle.

Kommentit

3 kommenttia

 1. Testi kirjoitti 25.11.2011 kello 15:54

  Voi ei, pitää ottaa muualta tavara. Voi hitsi, voi harmi. Yksi tulppa tukitaan ja 10 muuta avautuu.

 2. uhanalane kirjoitti 25.11.2011 kello 15:57

  No on se kiva että rekku tulee ihan rehellisesti julkisuuteen kertomaan, miten kielto on lainvastaisesti saatu puskettua päälle valituskuviosta huolimatta. Kuka nyt piratebayssa enää kävikään. Onhan noita pari muuta mihin vielä pääsee ja toimii se tpb:kin pienen säädön kautta.

 3. vieras kirjoitti 29.11.2011 kello 9:24

  On se kumma kun pitää Elisan toimintaperiaatteista kuullla joltain IFPI:n edustajalta eikä itse Elisalta.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+