Game of Thrones ja muita hittisarjoja Ylelle

16.11.2011    

TVYle tarjoaa ensi keväänä jälleen monia uusia laatusarjoja. Tammikuussa alkaa HBO:n suosittu fantasiasarja Game of Thrones, joka keräsi viimeksi jopa 13 Emmy-ehdokkuutta. Tammikuussa alkaa myös Broadwalk Empire, joka on niin ikään HBO:n tuotantoa ja sijoittuu 20-luvun gansterimaailmaan. Huhtikuussa alkaa 60-luvun lentoemäntien arkeen keskittyvä Pan Am.

Yle teki merkittävän yhteistyösopimuksen HBO:n kanssa vuonna 2007 ja on sen jälkeen esittänyt jo monia HBO:n hittisarjoja. Toivottavasti sama linja jatkuu myös ensi vuoden jälkeen. Ylellä on tällä hetkellä sopimus HBO:n sarjojen esittämisestä vielä ensi vuoden ajan.

Toivottavasti ainakin osa näistä sarjoista nähtäisiin Yle HD -teräväpiirtokanavallakin. HBO:n sarjat ovat katsottavissa myös Yle Areenan kautta.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+