Google TV:stä kauheat tappiot

14.11.2011    

Google TVSony ja Logitech toivat ensimmäiset Google TV -laitteet myyntiin viime vuoden syksyllä. Logitechin toimitusjohtaja Guerrino De Luca on kertonut sijoittajatapaamisessa Google TV:n olleen yhtiölle paha virhe. Logitech uskoi laitteiden menevän kaupaksi todella hyvin, jonka vuoksi niitä valmistettiin paljon viime vuoden joulumyyntiin.

Google TV:n ongelmien ja keskeneräisyyden vuoksi laitteita ei kuitenkaan ostettu kovinkaan paljon. De Lucan mukaan Google TV on ollut suurin syyllinen yli sadan miljoonan dollarin (noin 73 miljoonaa euroa) menetyksiin. Logitech ei aio enää valmistaa uusia Google TV -laitteita. Yhtiö voi kuitenkin hypätä uudelleen Google TV:n kelkkaan myöhemmin.

Myös Sony on ilmoittanut lopettavansa uusien Google TV -televisioiden kehittämisen. LG:n sen sijaan huhutaan esittelevän Google TV -television tammikuussa CES-messuilla.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Nelly kirjoitti 14.11.2011 kello 19:11

    Tämä uusi versio vaikuttaa jo paljon kunnianhimoisemmalta projektilta.

    http://www.google.com/tv/

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+