Maksukanavia koskevat valitukset huolestuttavat ministeriä

3.11.2011    

RahaMaksukanavia ja televisiopalveluita koskevien valitusten suuri määrä on saanut asunto- ja viestintäministeri Krista Kiurun huolestumaan. Kiurun mielestä palveluita on tarjottava katsojille reiluin ja kestävin ehdoin.

”On välttämätöntä, että kanavat, jakelijat ja laitekauppiaat hoitavat osansa, jotta katsoja löytää kasvaneesta tarjonnasta hänelle sopivat vaihtoehdot”, sanoo Kiuru.

Ministerin mukaan on myös tärkeää, että television perustarjontaa voidaan vastaanottaa nykyisillä laitteilla vuoden 2016 jälkeenkin. Television tulavaisuuden suuntaviivoja hahmotellaan sähköisen median viestintäpoliittisessa ohjelmassa, jonka suurimpana haasteena on perustelevision jatkuvuuden ja uuden teknologian mahdollisuuksien yhteensovittaminen.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. himmler kirjoitti 4.11.2011 kello 8:39

    No voi jumalauta, voisi Krista Kiuru katsoa itse peiliin ja myöntää, että perussyy esim. HD-lähetysten ongelmille on siinä että valtiovalta suostui sisällöntuottajien joka ikiseen vaatimukseen salauksen suhteen.

    Lopputuloksena helvetillinen korttilinkitys härdelli ja sertifioinnit jonka takia itse laitteet ovat kuluttajille helvetisti kalliimpia kuin muualla. Vilkaiskaapa huviksenne vaikkapa etelänaapurin HD-laite tarjontaa…

    ”On välttämätöntä, että kanavat, jakelijat ja laitekauppiaat hoitavat osansa” – milloinka julkishallinto hoitaa oman osansa???

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+