Maxivision tallentaa vihdoinkin hyvällä laadulla

29.11.2011    

MaxivisionNormaalilaatuisten ohjelmien tallenteiden laatu on ollut Maxivisionilla luvattoman huonoa ja kritisioin asiaa muun muassa helmikuussa tekemässäni Maxivisionin testissä. Tilanne on kuitenkin muuttunut ja SD-kanavien tallennukset tallennetaan tästä päivästä lähtien livelähetyksissäkin käytettävällä hyvällä laadulla.

Maxivivion kertoi asiasta Facebook-sivullaan ja tulee ilmoituksen mukaan kertomaan asiasta virallisemmin huomenna 30.11. Keskustelualueilla olevien viestien mukaan SD-kanavien tallenteiden laatu on parantunut huomattavasti muutoksen jälkeen.

Maxivision on aina tallentanut HD-kanavien ohjelmat täydellä laadulla, joten ongelma ei ole koskenut teräväpiirtokanavia.

Lisäys 30.11.2011: Maxivisionin parempilaatuiset tallenteet ovat käytössä, kunhan 8 Mbits oletuslaatu on valittuna. 8 Mbits tallenteet eivät toimi hitaammalla 2 Mbits nettiliittymillä.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+