Musiikki karkaa Spotifystä – Lähes 250 levy-yhtiötä poistuu palvelusta

18.11.2011    

SpotifyKuluttajien mielestä Spotify on erinomainen palvelu, mutta artistit ja levy-yhtiöt ovat usein eri mieltä. Esimerkiksi Lady Gaga, Sakara Records ja Uniform Motion ovat valittaneet Spotifyn maksamista korvauksista.

238 levy-yhtiön jakelusta vastaava STHoldings on päättänyt poistaa edustamiensa levy-yhtiöiden musiikin Spotifystä, Napsterista, Rdiosta ja Simfystä. STHoldingsin mukaan Spotify ja muut vastaavat palvelut eivät tuo tarpeeksi tuloja levy-yhtiöille ja ja haittaavat siten myyntiä.

STHoldingsin hoitamista levy-yhtiöistä vain neljä olisi halunnut jatkaa Spotifyssä ja vastaavissa palveluissa.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. […] taas ovat ainoastaan levy-yhtiöt, eivätkä niistäkään kaikki. Sormi osoittaa neljän (tai pian kolmen) suurimman suuntaan. Ne ovat kokonsa takia onnistuneet […]

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+