Nopea nettiyhteys Ruotsiin – Elokuvan lataus 0,047 sekunnissa

25.11.2011    

Netti-tvCisco ja Telia yrittävät viikonloppuna siirtää dataa huimalla 120 Gbps:n nopeudella DreamHack-digifestivaaleilla Ruotsissa. 300 kilometriä pitkä verkkoyhteys on rakennettu Jönköpingistä Tukholmaan ja toimiessaan se on maailman nopein nettiyhteys.

Näin nopea nettiyhteys olisi elokuvia netistä lataavien märkä päiväuni, sillä yhden elokuvan siirtämiseen kuluisi vain noin 0,05 sekuntia. Minuutissa saisi siirrettyä jo 1200 elokuvaa. Yhteyden avulla 750 000 henkilöä voisi striimata musiikkia samaan aikaan.

DreamHack-digifestivaalit ovat Guinnessin ennätysten kirjan mukaan maailman suurin LAN-tapahtuma.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. n0ste kirjoitti 26.11.2011 kello 5:03

    Saapi olla aika nopea kovalevy, että pysyy tollasessa vauhdissa mukana.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+