Sonera Koti TV TrendCornerin testissä

20.11.2011    

SoneraLöysin sattumalta TrendCorner-blogin tekemän Sonera Koti TV -palvelun testin ja päätin jakaa sen täällä muillekin. Soneran Koti TV, jota kutsutaan myös Sonera Viihdepaketiksi, pitää sisällään muun muassa laajakaistayhteyden, videovuokraamon, televisiokanavat sekä ilmaiskanavien tallennusmahdollisuuden.

TrendCorner törmäsi ensimmäisiin ongelmiin jo heti alkumetreillä, sillä laitteiden asennusohjeet eivät olleet riittävän selkeitä. Sonera Koti TV:llä voi tallentaa verkkolevylle vain ilmaiskanavien ohjelmia, mikä on TrendCorner-blogin kirjoittajalle iso miinus, sillä suurin osa hänen seuraamistaan ohjelmista tulee maksukanavilta.

Sen sijaan Koti TV:n videovuokraamo saa kiitosta blogin kirjoittajalta ja erityisen hyvä palvelu on Canal+ Play, jonka avulla Sonera Koti TV:n käyttäjä voi katsoa suuren osan Canal+ -sisällöstä video-on-demand -palveluna. Canal+ Playtä käytettäessä ei ohjelmia tarvitse ajastaa, joten Koti TV:n maksukanavien ajastusten toimimattomuus ei haittaa.

TrendCornerin testiin pääset tästä.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Spaca kirjoitti 20.11.2011 kello 19:32

    Maksukanavien, jopa HD-kanavien, tallennus onnistuu kun hankkii optiona tarjottavan boxin. Kyllähän tuo on aika selkeästi esitetty KotiTV:n sivuilla ja saa vain syyttää itseään, jos ei ole sitä sieltä huomannut.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+