Sony haluaa tv-sarjojen näkyvän PlayStation 3:lla ja Blu-ray -soittimilla

16.11.2011    

PlayStationSony suunnittelee televisiopalvelua, jonka kautta muun muassa PlayStation 3 -konsolilla ja Sonyn Blu-ray -soittimilla sekä televisioilla voisi katsella televisio-ohjelmia netin kautta. Wall Street Journalin mukaan Sony neuvottelee monien suurien televisioyhtiöiden kanssa televisio-ohjelmien esitysoikeuksista palvelunsa kautta.

Sonyllä on jo muun muassa Video Unlimited -palvelu, jonka kautta videoita voidaan katsella Sonyn laitteilla. Uusi palvelu toisi mahdollisesti livelähetyksetkin tarjolle netin kautta. Sonyn uusi palvelu on mahdollisesti sama, jolla Sonyn toimitusjohtaja Howard Stringeron aikoo haastaa Applen televisiohankkeet.

Myös Google, Microsoft ja Apple suunnittelevat televisiosisällön tuomista koteihin netin kautta.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Kakkuonhyvaa kirjoitti 16.11.2011 kello 15:33

    Hyvällä onnella se tulee suomeen vasta ei koskaan. Sony:n elokuva palvelua ei ole VIELÄKÄÄN tullut suomeen. PS3:sella sitten voisi vuokrata elokuvia, mutta ei. Tiedän että on olemassa netin kautta olevea videovuokraamoja, mutta mielummin Sony:n.

  2. jepjepjoo kirjoitti 17.11.2011 kello 8:32

    Toivottavasti ei tule koskaan. Lisämaksua tuostakin palvelusta keksitään pyytää, siihen vielä pleikkarinkäyttöoikeusmaksu tv-luvan tapaan.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+