Topform digiboksit ovat saaneet Cable ja Antenna Ready HD -hyväksynnät

15.11.2011    

TopformKerroimme edellisviikolla uusista Topform-merkkisistä tallentavista digibokseista, jotka ovat tulossa piakkoin myyntiin. Kaapeli- ja antenniverkoissa toimivat Topformin mallit TF 420, TF 5220 ja TF 5221 ovat nyt saaneet Cable ja Antenna Ready HD -hyväksynnät, joten ne ehtinevät vielä joulumyyntiin.

Teräväpiirtoisilla Topform-digibokseilla voi tallentaa kahta kanavaa ja katsella kolmatta samaan aikaan. Halvin TF 420 -malli löytyy jo ainakin Hobby Hallin ja Stockmannin verkkokaupoista ja kalliimmat TF 5220 ja TF 5221 -mallit löytyvät ainakin Verkkokauppa.comista.

Topformien valmistaja on ilmeiseti Korealainen Opentech ja maahantuojana toimii Hedengren Kodintekniikka. Hedengren on myös varannut topform.fi verkkotunnuksen 13.7.2011, mutta se ei ole vielä käytössä. Ilmeisesti Topformin tulevan sivuston raakaversio löytyy täältä.

Kommentit

Yksi kommentti

 1. topformer kirjoitti 1.12.2011 kello 9:28

  Topform onkin HDThunder!
  testatutlaitteet.fi
  HDThunder HD420 Conax Hedengren
  HDThunder HD5220 Conax Hedengren
  HDThunder HD5221 Conax Hedengren

  Menikö merkin maine noi nopeesti pilalle että pitää vaihtaa merkkiä?

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+