Maxivisionin Facebook-tv jouduttiin sulkemaan

8.12.2011    

MaxivisionMaxivision avasi viikko sitten Facebook-tv:n, jossa pystyi katsomaan livelähetyksiä YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, YLE Teema ja YLE FST 5 -kanavilta. Facebook-tv jouduttiin kuitenkin sulkemaan, sillä televisioyhtiöt eivät pitäneet Maxivisionin uudesta jakelutavasta.

”Valitettavasti näyttää siltä, että olemme tehneet virhearvion palvelussa olevien kanavien jakelumahdollisuudesta. Joudumme väliaikaisesti poistamaan tv-kanavat FacebookTV-sovelluksesta johtuen tv-yhtiöiden vastustuksesta jakelutapaa kohtaan. Taistelumme kuitenkin jatkuu ja pyrimme selvittämään kanavien jakeluun liittyvät oikeudet ja tuomaan FacebookTV:n takaisin mahdollisimman pian”, kerrotaan Maxivisionin Facebook-sivulla.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön. kirjoitti 8.12.2011 kello 9:14

    Jotenkin arvasin että noin tuossa vielä käy ja joutuvat sulkemaan tuon FB-sovelluksen. Onhan tv-yhtiöt TV Kaistankin kimpussa joten miksei sitten Facebook-sovelluksesta rähjäämässä. Kun on olemassa jopa IPTV-vastaisia tv-yhtiöitäkin kuten vaikka MTV Networks, jotka ei vaan suostu mieltämään sitä että IPTV on lähes kaapelitelevision kaltainen jakelusysteemi, toki sillä erolla että erillistä tv-kaapelia ei tarvita vaan signaalit kulkee IP-paketteina laajakaistan kautta. Kenties se onkin se mikä saa vanhoilliset tv-yhtiöt kuvittelemaan että IPTV olisi mukamas sama asia kuin nettitv vaikka niin ei olekaan. Nyt meni aiheen ulkopuolelle, toisaalta tavallaan liittyykin uutisen aiheeseen jollain tavoin.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+