Rara.com – Spotifyn kaltainen musiikkiipalvelu aukesi Suomessa

14.12.2011    

RaraSpotify on ehdottomasti suosituin Suomessa käytettävä musiikin suoratoistopalvelu, mutta se ei estä uusien palveluiden tuloa markkinoille. Rara.com aloitti toimintansa aukaisemalla palvelunsa Yhdysvalloissa sekä viidessätoista Euroopan maassa, mukaanlukien Suomi. Rara.com laajenee vielä seitsemään muuhun maahan tämä viikon aikana.

Rara.com tarjoaa kuukausiveloituksella kuunneltavaksi yli 10 miljoonaa kappaletta ja musiikin kuuntelu onnistuu suoratoistaen joko tietokoneella tai Android-laitteilla. Raran käyttö maksaa normaalisti 4,99 euroa kuukaudessa tietokoneella käytettynä ja 9,99 euroa jos haluaa myös Android-tuen. Ensimmäisten kolmen kuukauden hinta on kuitenkin vain 0,99 euroa kuukaudessa tietokoneella käytettynä ja 1,99 euroa Android-tuen kanssa.

Rarasta löytyy tutut musiikkipalveluiden ominaisuudet, kuten esimerkiksi suosikit ja soittolistat. Tietokoneella käytettävä versio toimii suoraan selaimessa ja vaatii aina nettiyhteyttä. Mobiiliversio sen sijaan osaa soittaa musiikkia myös ilman nettiyhteyttä.

Alla on palvelun esittelyvideo.

Kommentit

9 kommenttia

 1. Olli kirjoitti 14.12.2011 kello 16:47

  Eipä toimi Suomessa.

  Kiitos mielenkiinnostasi!
  rara.com:a ei toistaiseksi tueta kotimaassasi.

  Laajennumme jatkuvasti uusiin maihin, joten palaathan pian.

  Jos sinulla on muita kysymyksiä, meilaa osoitteeseen support@rara.com.

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 14.12.2011 kello 17:03

  Rara:n lehdistötiedote kertoo:
  ”Rara.com … launches across 16 countries today, including the USA, UK, Ireland, France, Germany, Italy, Spain, Austria, Belgium, Denmark, Finland, …”

 3. nimetön. kirjoitti 14.12.2011 kello 18:36

  Jani, mistä se linkki löytyikään millä saa laittaa palautetta? Meinaan vaan että jostain ihmeen syystä sitä ei tule mun selaimeen näkyviin ollenkaan. Sen sijaan tuossa Dome-palkissa on joku Toimitus-linkki, onko se nykyään se?

  No kuitenkin, ilmoittaisin sellaisen jutun että näköjään digitv-sivusto on muuttanut toiseen osoitteeseen, siis tarkoitan sitä http://www.digitv.fi osoitteessa ollutta sivustoa joka löytyykin näköjään tästä päivästä alkaen osoitteesta http://www.digita.fi/kuluttajat/tv

 4. Digilelujen Jani kirjoitti 14.12.2011 kello 18:55

  > Jani, mistä se linkki löytyikään millä saa laittaa palautetta?

  Jotenkin muistan, ettei sinun antamasi sähköpostiosoite toimi tai et lue sen posteja, joten vastaan tähän.

  Digilelut.fi logon alla pitäisi olla musta vaakapalkki josta löytyy etusivu, elokuvat, uudet sarjat, jatkuvat sarjat, hd-kanavat ja tietoja.

  Tietoja-linkin takaa löytyy palautelomake. Ilmotathan minulle joko täällä kommenttina tai admin @_@_@ digilelut.fi, jos et näe tietoja-linkkiä. Kerrothan myös käyttämäsi selaimen ja käyttöjärjestelmän.

  Dome-palkki tuli Digileluihin Dome-yhteistyömme vuoksi ja palkissa oleva Toimitus-linkki johtaa (hieman harhaanjohtavasti) Domen toimitus-sivulle.

  Täytyy vielä mainita, että Digilelut on edelleen täysin erillinen harrastuksena ylläpidettävä uutissivusto, enkä siten ole Domen/Otavamedian palkkalistoilla. Yhteistyömme vuoksi Digilelujen yläosassa on Domen headeri ja Digilelujen uutiset löytyvät Domen sivuilta sekä plaza.fi:n uutislaatikosta (pääuutiset ja viihde -osista).

  Kiitos digitv.fi -infosta, koitan muistaa tehdä siitä pienen uutisen paremmalla ajalla.

 5. nimetön. kirjoitti 14.12.2011 kello 19:09

  ”Jotenkin muistan, ettei sinun antamasi sähköpostiosoite toimi tai et lue sen posteja, joten vastaan tähän.”

  Kyllä lukisin mutta tuo osoite ei tosiaan toimi enää. Laitoin, tai siis yritin laittaa viestejä tänne usean kerran uudella osoitteella mutta en sitten saanutkaan sillä viestejäni perille eli järjestelmä ei päästänyt viestejäni joissa oli se uusi osoite, joten hätävaroiksi aloin taas laittaa tuon osoitteen viesteihini. Kokeilen jossain vaiheessa uudella toimivalla osoitteella josko viestini nyt pääsisi läpi.

 6. nimetön. kirjoitti 14.12.2011 kello 19:15

  ”Digilelut.fi logon alla pitäisi olla musta vaakapalkki josta löytyy etusivu, elokuvat, uudet sarjat, jatkuvat sarjat, hd-kanavat ja tietoja.”

  Kaikki muut tuossa mustassa vaakapalkissa mulle näkyvätkin paitsi ei tuo tietoja. 😮

  ”Tietoja-linkin takaa löytyy palautelomake. Ilmotathan minulle joko täällä kommenttina tai admin @_@_@ digilelut.fi, jos et näe tietoja-linkkiä. Kerrothan myös käyttämäsi selaimen ja käyttöjärjestelmän.”

  Tässä on Seamonkey-selain, joskin tosi vanha sellainen, käyttis on Puppy Linux, sekin tosi vanha versio. Silti….kyllä tuon Tietoja-linkin pitäis näkyä mutta ei näy. 🙁
  Käyttis sinänsä ei kyllä vaikuta linkin näkyvyyteen, selaimen vaikutuksesta en tosin tiedä mutta olisi aika outoa jos ei tekstilinkki näy. Vai onko se toteutettu javascriptillä?

 7. nimetön. kirjoitti 14.12.2011 kello 19:21

  Aika jännä juttu muuten… Kokeilin selaimen hakutoimintoa, niin Tietoja-linkki löytyi ja muut linkit katosi, mutta normaalisti se ei näy ollenkaan. Tosi outoa. :O

 8. Digilelujen Jani kirjoitti 14.12.2011 kello 20:03

  Omituista tosiaan 🙂

  Ikävä kyllä tänään en ehdi selvitellä tätä asiaa, mutta selvittelen tuota linkkiä lisää varmaankin huomenna.

 9. Nimetön kirjoitti 15.12.2011 kello 2:06

  Tuolle navbar:ille varattu tila on liian lyhyt / tekstit ovat liian pitkiä. Linkki näkyy varmaankin jos käytössä on riittävän suuri resoluutio, mutta esim. resoluutiolla 1280×1024 ei selaimen normaaleilla kokoasetuksilla viimeinen linkki näy. Zoomailemalla CTRL-+ ja CTRL–:lla saa linkkejä näkyviin enemmän tai vähemmän…

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+