Topfieldiä matkiva digiboksimerkki vaihtoi nimeä

1.12.2011    

TopformTopformin tallentavat teräväpiirtoiset digiboksit tulivat myyntiin pari viikkoa sitten. Hedengrenin maahantuomat laitteet olivat nimeltään Topform TF420, Topform TF5220 ja Topform TF5221.

Testatutlaitteet.fi -sivusto listaa kaikki hyväksytyt HD-laitteet ja nyt sekä Antenna Ready HD, että Cable Ready HD -listoille on ilmestynyt Hedengrenin maahantuomina myös digiboksit nimeltään HDThunder HD420, HDThunder HD5220 ja HDThunder HD5221.

Olisikohan Topformin ja Topfieldin nimien samankaltaisuus saanut Hedengrenin muuttamaan boksiensa nimiä?

Kommentit

Yksi kommentti

  1. jl kirjoitti 3.12.2011 kello 13:04

    Silti en ymmärrä, miksi Hedengrenin kotisivuilta ei löydy noista mitään tietoja – oli niiden merkki mikä tahansa. Samoin Testatutlaitteet.fi ripottelee Antenna Ready HD -laitteita mihin sattuu siellä sivuilla. Esim. Handanin yksi boksi on kahdessa paikkaan ja Samsung Blu-Ray digiboksiyhdistelmät on väärässä paikassa, koska OVAT ”tallentavia” eikä perusbokseja (ei ole yhtään perusboksia T2-verkkoon olemassakaan).

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+