Antenniverkon ilmaistarjonta kasvaa AVA-kanavalla

27.1.2012    

AVAMTV Oy:n naisille suunnattu lifestylekanava AVA aloittaa lähetykset valtakunnallisessa antenniverkossa keskiviikkona 1. helmikuuta 2012 klo 6.00. AVA-kanavan ohjelmatarjonta sisältää kotimaisia ja ulkomaisia lifestyle-ohjelmia, dokumenttisarjoja sekä draamaa ja elokuvia.

Valtioneuvosto myönsi AVAlle valtakunnallisen toimiluvan joulukuussa ja kanavapaikalle 13 tulevan kanavan voi hakea kanavalistalle jo nyt tekemällä digiboksilla tai televisiolla kanavahaun.

”AVAn toimilupapäätös on meille todella tervetullut, koska pelkästään kaapelijakelussa kanava ei olisi ollut mainosrahoitteisena elinkelpoinen. AVA tulee monipuolistamaan laatutarjontaa suomalaisille televisionkatsojille pääkohderyhmänään naiset”, kertoo MTV MEDIAn toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara.

AVA-kanava on ollut jo aiemmin saatavilla kaapeliverkoissa, mutta satelliittiverkon kautta kanavaa ei voi seurata ollenkaan.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Kumma kirjoitti 27.1.2012 kello 13:14

    ”“AVAn toimilupapäätös on meille todella tervetullut, koska pelkästään kaapelijakelussa kanava ei olisi ollut mainosrahoitteisena elinkelpoinen.”

    Ei mikään ihme. Harvemmin tulee tuolle kanavalle eksyttyä, kun kanavapaikka on 36. Ilmeisesti kaapelilla tämä paikka tulee myöskin vielä pysymään samalla numerolla.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+