OLED-televisioiden tulevaisuus: Sony lopettaa, Samsung ja LG julkaisevat omat mallinsa

8.1.2012    

TVSony aikoo lakkauttaa kuluttajille suunnattujen OLED-televisioiden valmistuksen ja keskittyy LCD-malleihin, kertoo Daily Yomiuri Online. Sony toi ensimmäisen 11-tuumaisen OLED-television markkinoille jo joulukuussa 2007, muttei ole kyennyt tuomaan markkinoille suuria OLED-televisioita.

Samsung sen sijaan tulee luultavasti esittelemään 55-tuumaisen OLED-television ensi viikon CES-messuilla. CES-messuilta on bongattu jo ennen niiden alkamista Samsungin juliste, jossa mainostetaan Super OLED -televisiota. Arveluiden mukaan Samsungin OLED-televisio olisi 55-tuumainen, mutta mitään virallisia tietoja ei ole vielä saatavilla.

Myös LG tulee esittelemään CES-messuilla 55-tuumaisen OLED-television. Aika näyttää saavatko LG ja Samsung OLED-televisioistaan kannattavia vai joutuvatko nekin lopettamaan niiden tuotannon Sonyn tapaan.

Lähteet:

Daily Yomiuri Online: http://www.yomiuri.co.jp/dy/business/T120107003536.htm
AfterDawn: http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2012/01/07/samsung_esittelee_super_oled_-television_ensi_viikolla

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+