Pommiuhkaus TTVK:lle Pirate Bayn eston vuoksi

10.1.2012    

TTVKPirate Bay:n käytön estäminen Elisan asiakkailta suututti monet, eikä Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksen (TTVK) ja Musiikkituottajat – IFPI Finlandin sivujen kaataminen riittänyt kostoksi. Hakkeriryhmä Anonymous tai sen jäsenenä esiintyvä henkilö päätti ottaa käyttöön järeämmät aseet, sillä se lähetti TTVK :lle pommiuhkauksen sähköpostilla.

”Aikaan jolloin tiedämme että työntekijöitänne on mahdollisimman paljon talossa, henkilö kävelee ohitse ja heittää alumiinisen putken ikkunastanne. Se on täytetty mustallaruudilla sekä metallikuulilla. Viiden sekunnin päästä sytytyslanka on palanut”. Uhkauksen allekirjoituksena on järjestäytymätön maailmanlaajuinen hakkeriryhmä Anonymous.


Lähde: Ilta-Sanomat

Kommentit

3 kommenttia

 1. arppa kirjoitti 10.1.2012 kello 22:30

  tuo menee kyllä jo liian pitkälle

 2. espresso kirjoitti 10.1.2012 kello 23:27

  Mitäs ne Ruotsissa teki, moni yksityishenkilö maksoi
  1 ct tekijänoikeusfirmojen tileille, vitsi piilee siinä, että esim. Sampo, Nordea, OP viitteetön siirto saattaa maksaa 50 ct kpl, eli kymmenentuhatta 1 ct siirtoa tarkoittaa n. 5000 EUR tappiota, mielenkiintoista, mahtaisiko toimia Suomessa? Kohta joku tekee FB:ssä ryhmän joka kehoittaa tekemään näin, ei kai.

 3. No niin kirjoitti 23.1.2012 kello 20:29

  Ei tässä mennä liian pitkälle. Tekijänoikeus järjestö on itse mennyt liian pitkälle ja niiden pitää vastata omista teoistaan. Kansalaisten kansalaisoikeuksia ei pidä mennä tuolla tavalla kaventamaan.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+