Television ohjelmatiedot muuttuivat – ajastukset eivät enää välttämättä toimi

3.1.2012    

BeyonwizTelevisio-ohjelmien nimien perään tuli uusia ikärajamerkintöjä vuodenvaihteessa. Uudet merkinnät saattavat sekoittaa joidenkin automaattisesti hakusanojen avulla ohjelmia tallentavien digiboksien toimintaa, eivätkä ne tämän vuoksi välttämättä enää osaa ajastaa suosikkiohjelmiasi.

Esimerkiksi Topfieldin perustallentavissa suosittu suomalainen PlasmaEPG-lisäohjelma ei enää ajasta suosikkiohjelmiasi, jos ohjelman nimen perään on ilmestynyt uusi ikärajamerkintä ja jos hakusanan perässä ei ole *-jokerimerkkiä (tähti).

Kannattaa tarkistaa toimivatko ajastukset edelleen, jos sinulla on hakusanojen avulla ohjelmia tallentava digiboksi tai IPTV-laite.

Kommentit

2 kommenttia

  1. neko kirjoitti 3.1.2012 kello 9:36

    Yep, tuli huomattua, kun yksi vaimon ohjelma ei tallentunut 🙁 Noh, vaikka minulla on aika paljon ajastuksia/suosikkeja, niin muunto onnistui aika nopeasti koska tein sen PC:llä editoimalla PlasmaEPG.favs tiedostoa suoraan 🙂

  2. Marko kirjoitti 3.1.2012 kello 10:07

    UKAS:ssa kannattaa käyttää match-kohdassa vaihtoehtoa partial (tai advanced, jos käyttää regexpejä).

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+