TV Viihde petti katsojat – Canal+ Urheilu HD ei enää näy

4.1.2012    

TV ViihdeTV Viihde aloitti marraskuun alussa Canal+ Urheilu HD -kanavan lähetykset antenniverkossa. Kanavan luvattiin näkyvän ilmaiseksi ja ilman korttimaksua tammikuun loppuun saakka.

Digilelujen saamien tietojen ja TV Viihteen Facebook-sivun kommenttien mukaan TV Viihde petti lupauksensa, sillä kanavaa ei ole voinut katsella ilmaiseksi enää vuodenvaihteen jälkeen.

TV Viihde ei ole kertonut syytä kanavan poistamiseksi ilmaisjakelusta. TV Viihde kertoo Facebook-sivullaan vain, että CANAL+ URHEILU HD:n pysyvä toimilupa antenniverkossa astuu voimaan ja kanava käynnistetään hyvissä ajoin ennen kevään jääkiekon MM- kisoja.

Lisäys 4.1.2012 klo 16.00: Digilelujen lukija on saanut TV Viihteeltä tiedon, että Canal+ Urheilu HD:n katoaminen johtuu toimilupateknisistä syistä, eikä kanava sen vuoksi ole näkynyt enää vuodenvaihteen jälkeen.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Markku Kuningas kirjoitti 21.1.2012 kello 20:42

    Minkä takia te haalitte sen Mertarannan kun minä jo pistin kädet kyynärpäitämyöte ristiin kun siitä hullusta päästiin jääkiekon MM kilpailuista on täysin edesvastuuton hullu huutaja olen todella pettynyt tästä siirrosta kokreettisesti sen huomaa kuinka Mertaranta pilkkaa sotiemme veteraanie työtä vertaamalla jääkiekkoa sotatoimiin se ön täysin hävytönmtä pilkan tekoa toivottavasti se kääntyy omaan nilkkaan

  2. nimetön. kirjoitti 22.1.2012 kello 6:54

    Mertaranta nyt sattuu olemaan suomalaisen jääkiekon ikoni ja symboli. Ja hei, ei se Antero itse niitä mainostekstejä ja -ideoita ole laatinut, hän tekee just tasan sen mitä käsketään. Se kritiikki sotaveteraanien pilkkaamisesta sopisi osoittaa MTV Medialle eikä Anterolle, sikäli jos nyt jotain pilkkaa edes on. Mitä huutamiseen tulee, se kuuluu asiaan silloin kun jotain tapahtuu joka antaa aiheen tuuletukseen tahi vaihtoehtoisesti hämmästelyyn (esim. tuomari tekee virheen tai pelaajat). Mun mielestä Antero on tuhat kertaa parempi kuin moni aneeminen selostaja.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+