TV Viihteellä 50 000 asiakasta, teräväpiirto ei kiinnosta

3.1.2012    

TV ViihdeViime vuoden maaliskuussa antenniverkossa toimintansa aloittanut TV Viihde on kerännyt tähän mennessä 50 000 asiakasta, kertoo Tekniikka&Talous. TV Viihteen toimitusjohtaja Vesa Mars on asettanut tavoitteeksi hankkia 100 000 asiakasta ensimmäisen vuoden aikana. Kilpailijana toimivalla PlusTV:llä on noin 300 000 asiakasta.

TV Viihde tarjoaa antenniverkossa myös HD-kanavia, joita PlusTV:llä ei ole ollenkaan. Teräväpiirtokanavat eivät kuitenkaan kiinnosta, sillä niitä on tilannut vasta vain muutama tuhat asiakasta.


Lähde: Tekniikka&Talous

Kommentit

4 kommenttia

 1. Mie kirjoitti 3.1.2012 kello 9:50

  Kyllä mä luulen että teräväpiirto kansaa kiinnostaa. Hinta vaan ei kiinnosta, eli liian kallista. Ja täytyis oikeasti saada valita itse kanavat, joita haluaa. Jos vaikka haluaisi vain yhden kanavan, niin pitäisi silloin saada vain yksi kanava.

 2. Marko kirjoitti 3.1.2012 kello 13:07

  HD-kanavien tallennuksen pitäisi olla myös yhtä helppoa kuin SD-kanavien. Tällä hetkellä tallentavat HD-boksit ovat lukemani perusteella täynnä bugeja ja erilaisia rajoituksia. Esim. Topfieldin Suomessa myytävistä malleista on TAP-tuki poistettu. Hakusanatallennukset, nopea mainoskatkojen ylitys ja 100% luotettavasti toimivat ajastukset ovat ainakin minulle tärkeämpi ominaisuus kuin terävämpi kuva. Resoluution paranemisen ei pitäisi huonontaa boksien muita ominaisuuksia.

 3. +sp+ kirjoitti 4.1.2012 kello 0:12

  itse katsoisin mielelläni HD-kanavia, mutta eihän ne näy täällä savossa. Kyllähän tuo rajoitettu näkyvyyskin on ongelma.

 4. Toni kirjoitti 4.1.2012 kello 11:10

  Kotimaiset HD-kanavat ovat lähinnä SD-tarkkuuden matskua skaalattuna isommalle resoluutiolle, MPEG4-pakattuna. Eli kuva ei juurikaan parane.

  Tällä hetkellä aitoa HD-lähetystä tulee max. pari tuntia päivässä. YLE ei edes kerro mitkä ohjelmat tulevat HD:na. Salkkarit toki tulevat HD:na 🙂

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+