Canal Digital muokkaa kanavavalikoimaansa – HD-kanavia tulee ja poistuu

15.2.2012    

Canal DigitalCanal Digital lisää maaliskuun 7. päivä vihdoinkin tarjontaansa Yle HD ja MTV3 HD -kanavat. Jääkiekon MM-kisojen ajan tarjolla on myös MM-kiekko 24/7 HD -kanava, joka esittää kaikki 64 ottelua teräväpiirtona. Suorien otteluiden lisäksi MM-kiekko 24/7 HD -kanavalta voi seurata kisojen ajan myös muun muassa kattavia studiolähetyksiä sekä muita erikoisohjelmia.

Huhtikuun toinen päivä Canal Digitalin tarjonnasta poistuu MTV Live HD ja Silver HD -teräväpiirtokanavat sekä normaalitarkkuuden kanavat VH1 ja Silver.Lähde: Signaali-lehti

Kommentit

17 kommenttia

 1. nimetön. kirjoitti 16.2.2012 kello 5:12

  Iso oli pettymys mullekin kun huomasin että VH1 poistuu. Se on ihan oikea ja hyvä musiikkikanava eikä mikään tositv-roskakanava kuten MTV Finland joka se olis joutanut mun puolestani lähteä. Eikä Canal Digitalilta saa tietenkään kunnon selitystä miksi ko. kanava poistetaan, en jaksa uskoa mihinkään kanavavalikko-ongelmaan tai kaistapulaan satelliitissa.

 2. TK kirjoitti 16.2.2012 kello 20:55

  Itse ihmettelen Silverin poistoa. En ole Canal Digital-asiakas vaan katson kyseistä kanavaa Maxivisionin kautta (sieltä voi tilata kanavia myös yksittäin, esim. Silver maksaa 3 euroa kuussa). Pidän kanavasta, joka näyttää laadukkaita elokuvia valtavirran ulkopuolelta. Toivottavasti kanava näkyy myös jatkossa Maxivisionin kautta.

 3. JPK kirjoitti 30.3.2012 kello 17:31

  Molemmat Silverit ois saanu jatkaa näkymistään ja turhempia poistaa. Silvereiltä tuli hyviä elokuvia.
  Ja onkohan MTV3 AVA tulossa satelliittiin?

 4. Digilelujen Jani kirjoitti 30.3.2012 kello 18:25

  > Ja onkohan MTV3 AVA tulossa satelliittiin?

  Ainakaan Digileluilla ei ole mitään tietoa tästä.

 5. nimetön. kirjoitti 30.3.2012 kello 21:37

  Tuskinpa se AVA Canal Digitalille ilmestyy, ei ainakaan Canal Digital ole sellasta tiedottanut. Edelleenkään totuutta siitä miksi kaksi leffakanavaa ja kaksi musakanavaa heivataan pois, ei ole ja Signaali-lehden väittämiin en edelleenkään usko. Jos kaistapulaa olisi oikeasti niin pelkona on sitten että tulevaisuudessa heivataan kansallisten kanavien tieltä lisää suosittuja kanavia, kuka tietää mikä seuraavaksi on lähdössä.

 6. kv kirjoitti 6.4.2012 kello 10:23

  Toistakymmentä vuotta näiden palvelujen tilaajana ovat musiikki ja dokumentti kanavat pitäneet otteessaan mutta nyt kun niitäkin aletaan poistaa noiden (h:vetin) urheilukanavien tieltä niin alkaa olla mitta täynnä, eli jos ei sellaista kanavapakettia saa jota itse haluaa niin on varmaan parasta siirtyä muualle kun vanha sopimus(54 euroa kuussa) raukeaa. Meidän perheessä on neljä henkeä joista yksikään ei viihdy urheilukanavien parissa. Tuntuu hiukan huijaukselta kun on tiettyjen kanavien takia tilaajaksi ryhtynyt niin olettaisi niiden siellä jakson ajan pysyvän eli ei kenenkään varmaan kannata kovin pitkiä sopimuksia tehdä?..

 7. nimetön. kirjoitti 6.4.2012 kello 20:32

  Ainakaan Silver-kanavia eivät sittenkään tainneet uskaltaa poistaa, tais tulla liikaa palautetta..

  http://telenorsbc.com/templates/Page.aspx?id=674
  http://telenorsbc.com/templates/Page.aspx?id=783

  Ainakin noissa listauksissa on Silverit vielä mukana.

  Jaan kv:n harmituksen siitä että musiikkikanavia on poistettu, jäljellä enää vain VH1 Classic ja MTV Finland mutta jälkimmäistä nyt ei voi syylläkään sanoa musakanavaksi kun musiikkia on vain muutama tunti vuorokaudessa.

  Ei niitä kuitenkaan urheilukanavien tieltä poistettu, mitään uutta urheilukanavaa ei ole tullut vaan Yle HD ja MTV3 HD, siis salkkaripelleilyjen takia jouduimme luopumaan VH1 musakanavasta sekä MTV Live HD kanavasta.
  No jälkimmäisen saa toki kun suuntaa VHF-antennin Dnan mastoon ja tilaa kanavapaketin Dnalta.

 8. loksu kirjoitti 7.4.2012 kello 13:16

  Telenor pitää kanavat saatavilla kaapelioperaattoreita varten, mutta tämä ei takaa että Silverit pysyisivät osana Canal Digital Finlandin Perhe HD-pakettia.

  Mutta tänäänhän on deadline päivämäärä, eli voitte CD-asiakkaat varmaan kommentoida että katosivatko Silverit vai ei?

 9. nimetön. kirjoitti 8.4.2012 kello 18:50

  Se deadline päivä oli 2.4. eikä 7.4. ja Silver näkyy edelleen, sen sijaan VH1 kanavan kohdalla tulee ruutuun tiedote ettei ko. kanava enää kuulu Canal Digitalin valikoimaan. VH1 Classic näkyy normaalisti, samoin MTV Finland.

 10. JP kirjoitti 11.4.2012 kello 8:23

  AVA ei tule satelliittijakeluun, koska kanava on saatavilla normaalista antenniverkosta ja jokaisessa nykypäivän taulutelevisiossa on DVB-T viritin tämän katsomiseksi. Tai viahtoehtoisesti miltei kaikista kotitalouksista löytyy se digiboksi. Oikeastaan ymmärrän tuon vallan hyvin, ja jääpähän enemmän resursseja oikeiden maksukanavien hankkimiseen. Yhden napin painaminen kaukosäätimestä ei meidän perheessä ressaa.

 11. Vesa kirjoitti 11.4.2012 kello 19:57

  Olen tilannut Canal Digitalin kanavia jo vuosia, nyt on ollut käytössä perhe-HD, jossa Silver on näyttänyt aivan erinomaisia ei-amerikkalaisia elokuvia ja vielä HD-tasoisena. Se oli yksi koko paketin hankinnan tärkeimmistä perusteista.

  Minusta on tosi kummaa, että Canal Digital poistaa parhaan elokuvakanavansa (mukaan lukien Canal+ elokuvakanavat, jotka näyttävät enimmäkseen amerikkalaisia isoja ja elokuvina huonoja tuotantoja) – ja paketin hinta sen kun nousee. Ei Ylen tai MTV3:n HD-kanavat mitään uutta sisältöä tilalle tuo, eivätkä mitkään muutkaan HD-kanavat.

  PALAUTTAKAA SIIS SILVER VALIKOIMAAN!!!

 12. Samppa kirjoitti 12.4.2012 kello 12:51

  Aika surullista että kun olet tilannut tietyn maksupaketin ja käytät sitä, Canal+ voi mielivaltaisesti ottaa pois sieltä kanavia kaiken aikaa, nyt lähtivät vuorostaan VH-musakanavat.

  Missävaiheessa Canal+ ilmoittaa muualla kuin verkkosivuillaan näistä muutoksista, ja eikö jos kanavapaketista riisutaan pois kanavia joista maksat, pitäisi saada alennusta kk-maksusta koska sisältö senkuin huononee?

 13. nimetön. kirjoitti 12.4.2012 kello 19:00

  Sampalle tiedoksi, Canal+:lla ei ole mitään tekemistä tän kanavamuutoksen kanssa, koska Canal+ ja Canal Digital ovat kaksi eri firmaa.

  Mutta noin muuten olen kyllä samaa mieltä ja jaan tuon harmituksen.

  Paitsi kyllä se VH1 Classic vielä sentään valikoimista löytyy, se toinen eli VH1 kyllä lähti.

  Canal Digital kyllä ilmoitti laskuliitteessään eli Signaali-lehdessä noista muutoksista joskin pienellä printillä niinkuin tavallista.

 14. nimetön. kirjoitti 12.4.2012 kello 19:02

  Vesan kannattaa vielä tarkistaa, itse ainakin sain Silverin näkymään 7.4. joten voi olla että se näkyy yhä. En ole nyt katsonut näkyykö se edelleenkin, linkittämilläni satelliittien listoilla se ainakin on joten on toivoa.

 15. TKA kirjoitti 16.4.2012 kello 9:39

  Ei näy Silverit enää, eikä tuo VH1. Tilalle ei tullut käytännössä mitään, koska YLE HD ja MTV3 HD eivät tuo mitään lisäohjelmaa ruutuun.

  En ole kyllä koskaan tuntenut tulleeni yhtä pahasti huijatuksi, kuin nyt Canal Digitalin toimesta. Heidän sopimustekstinsä sanoo, että ”ohjelmapalvelu pysyy monipuolisena ja sopimuksen solmimishetkeen verrattuna vähintään saman tasoisena”. Canal Digitalin mielestä tämä toteutuu, kun poistetaan kaksi elokuvakanavaa, kaksi musiikkikanavaa ja tilalle tulee… niin, käytännössä ei mitään.

 16. kupi kirjoitti 17.4.2012 kello 0:05

  Vuodenvaihteessa vaidoin digi kanavat hd:n ja tunnen itseni petetyksi kun nyt Silverit ja VH1 on poissa. Tilalle tulleet YLE ja MTV kanavat näkeee antenniverkossa – ei korvaa poistunutta.

  Kehtasivat kaupata kallimpaa pakettia jossa poisjätetyt kanavat on edelleen nähtävissä.

  Käyty kipakkaa mailivaihtoa asiakaspalvelun kanssa, toistaiseksi tuloksetta – ajattelin lopettaa sopparin – kuluttajansuojakin tutkii jo asiaa.

  Ottakaapa muutkin yhteyttä asiakaspalveluun kuluttajansuojaan niin ehkä saadaan jotain porukalla aikaan.

  Sopimuspykälän koskien oikeutta muutella kanavia ymmärrän koskevan tapauksia kun jokin kanava totaalisti katoaa jää pois syystä johon CD ei voi vaikuttaa.

 17. Retu kirjoitti 24.4.2012 kello 20:15

  Minulle erittäin suuri pettymys tuo VH1 kanavan poistuminen. Ollut yksi suurimpia syitä tilata canal digitalia. Nyt menee jatko harkintaan.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+