L5 – Ilmaiseksi jaettavan scifi-sarjan ensimmäinen jakso saatavilla

27.2.2012    

ElokuvaL5 kertoo avaruusaluksen miehistöstä, joka yrittää löytää ihmiskunnalle uutta kotia ennen kuin maa tuhoutuu kokonaan. Avaruusaluksen miehistö herää salaperäisesti 200 vuotta tulevaisuudessa ilman tietoa olinpaikastaan. Miehistö lähtee tutkimaan L5-nimistä siirtokuntaa, mutta he eivät voi mitenkään aavistaa mitä siirtokunnasta löytyy.

L5-sarja on toteutettu vapaaehtoisvoimin ja ensimmäisen jakson budjetti on ollut vain 15 000 dollaria (noin 11 000 euroa). Ensimmäisen jakson julkaisun jälkeen L5:n tuotantoryhmä pyytää tukea vapaahetoisilta, jotta he saisivat rakennettua oikean tuotantoympäristön tuleville jaksoille.

L5:n ensimmäisen jakson voi katsoa Vodosta tai ladata torrenttina. Sarjan tuotantoa voi seurata heidän sivujensa kautta. Toinen vastaavalla tavalla tehty scifi-sarja on Pioneer One.

Alla on L5:n traileri.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+