Nelonen HD tarjoaa vihdoin natiivia teräväpiirto-ohjelmaa

27.2.2012    

NelonenNoin neljä vuotta sitten lähetykset aloittanut Nelonen HD -kanava on tähän saakka esittänyt vain ylöspäin skaalattuja normaaliresoluution ohjelmia. Nyt kanava on vihdoinkin aloittanut aidot HD-lähetykset muutamalla ohjelmalla. Asiasta löytyy maininta Nelonen HD:n sivulta.

Tällä hetkellä Nelonen HD -kanavalta voi seurata aitona natiivina HD-lähetyksenä MasterChefiä, The Voice of Finlandia sekä Mitä tuli tehtyä -sarjaa. Kaikkien muiden ohjelmien kuva on edelleen ylöspäin skaalattua normaaliresoluution kuvaa.

Nelonen HD -sivulla kerrotaan myös Nelonen Pro HD -kanavien ohjelmiston olevan 80 prosenttisesti teräväpiirtolaatua. Nelonen Kino HD, Perhe HD ja Maailma HD -kanavien kuva on ilmeisesti edelleen ylöspäin skaalattua normaaliresoluution kuvaa.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Olli kirjoitti 27.2.2012 kello 15:36

    Tulisivat vielä salaamattomana lähetyksenä..

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+