Onko antennikanavia jo tarpeeksi? Vain kolme hakemusta uusiksi kanaviksi

24.2.2012    

AntenniLiikenne- ja viestintäministeriö on saanut valtakunnallisen F-kanavanipun ohjelmistoluville vain kolme hakemusta.

MTV Oy hakee ohjelmistolupaa kahdelle teräväpiirtokanavalle. MTV haluaisi aloittaa suoria urheilulähetyksiä sekä muuta urheiluohjelmaa lähettävän Canal+ URHEILU HD -kanavan välittämisen antenniverkossa. Urheilun lisäksi MTV haluaisi tuoda teräväpiirtoelokuvia esittävän Canal+ FIRST HD -kanavan antenniasiakkaiden ulottuville.

Turner Broadcasting System Europe Limited haki ohjelmistolupaa uutis- ja ajankohtaiskanava CNN Internationalille. Kaikki kolme kanavaa tulisivat olemaan maksullisia kanavia.

Kommentit

3 kommenttia

 1. nimetön. kirjoitti 24.2.2012 kello 19:20

  Saa tulla vielä lisääkin kanavia, toivottavia olisi vaikka VH1 musakanavat. Syy miks tuo F-nippu ei herätä kiinnostusta taitaa juontaa juurensa Anvian epäonnistuneeseen aloitukseen, esim. G-nippu ei käytännössä toimi lainkaan, ainuttakaan kanavaa siinä ei ole aloittanut. F-nipussakin vain kolme kotimaista HD-kanavaa joten jokin mättää, liekö Anvialla ongelmia ollut lähetysten aloituksessa. Ja se Discovery HD Showcase jonka piti aloittaa tammikuun 2012 loppuun mennessä ei vaan tunnu aloittaneen vieläkään joten tais mennä toimilupa siltä alta, kuten monilta muiltakin Anvian nippuihin tulossa olleilta kanavilta. Se vaan LVM:n tiedotuksessa on outoa ettei nykyisin enää kerrota julki jos jokin kanava on menettänyt toimilupansa vaan on täysin arvailujen varassa.

 2. Nimetön kirjoitti 28.2.2012 kello 22:27

  Digitan sivuilta on nyt otettu kokonaan pois myös BBC World, Silver ja Animal Planet. Eivät ole enää edes tulossa lähiaikoina.

  Loistavaa toimintaa.

  http://www.digita.fi/kuluttajat/tv

 3. Jokke kirjoitti 31.3.2012 kello 17:53

  Onhan noita maksullisia pakettejakin tullut aika lailla antennikoteihin. Tosin TV-Viihde taisi poistua hiljattain joukosta. Itse hankin PlusTV:n hiljattain jonkun tarjouksen kautta tuolta http://www.maksu.tv

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+