Makuuni 24h – Suomi saa videoiden nettivuokraamon isolta pelurilta

18.2.2012    

MakuuniMakuuni avaa uuden Makuuni 24h -nettivuokramon vielä tämän viikonlopun aikana. Uusi netissä toimiva videovuokraamo keskittyy aluksi uutuuselokuviin ja vanhempia klassikkoelokuvia lisätään tarjontaan myöhemmin. Lähiaikoina palvelun kautta tulee löytymään jo tuhat elokuvaa.

Uutuuselokuvien vuokrahinnat alkavat 3,95 eurosta ja muiden 2,95 eurosta. Elokuvat voidaan maksaa luottokortilla, verkkopankkien kautta, kännykällä tai Makuunin lahjakorteilla.

Elokuvien katsominen vaatii vähintään kahden megan nettiyhteyden ja ne käyttävät Adobe Flash Playeriä. Kahden megan kaistarajoitus kuullostaa vaatimattomalta, sillä se ei välttämättä riitä hyvälaatuisen elokuvan siirtoon.

Makuunin mukaan nyt avattava vuokraamo on beta-versio, jota parannetaan tarvittaessa.


Lähde: Ilta-Sanomat

Kommentit

3 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti 18.2.2012 kello 18:14

  Kaksi megaahan riittää ihan mihin vaan, jos videoille annetaan bufferointimahdollisuus. Tosin flash playerista voinee päätellä, että tuskinpa mitään hd-tasoista materiaalia on luvassa.

 2. Kumma kirjoitti 18.2.2012 kello 19:51

  Kuka maksaa noita hintoja jostain huonosti pakatuista leffoista, kun blu-ray leffoja alkaa saamaan jo vitosella kaupasta. Ihmettelen, että vuokraamoja on edes olemassa enää.

 3. Joopa kirjoitti 21.2.2012 kello 20:10

  Hiton hyvä kuva oli leffoissa! Ei pätkinyt ja ääni jne tuli hyvin. Valikoimaa vielä laajemmaksi niin hyvä tulee! ihanaa kun voi napata leffan ja katsella milloin haluaa!

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+