Tässäkö musiikkipiraattien tulevaisuus – 3D-tulostetut LP-levyt

1.2.2012    

MusiikkiMusiikkiteollisuus ajaa nettipiraatteja koko ajan ahtaammalle ja monet pelkäävätkin suuria korvausvaatimuksia tai jopa vankeusrangaistuksia. Pirate Bay lisäsi noin viikko sitten palveluunsa osion, josta voi ladata 3D-piirrustuksia kolmiulotteisia tavaroita tulostaville tulostimille.

Musiikkipiraatit voivatkin tulevaisuudessa ladata musiikkitiedoston sijaan LP-levyn piirrustukset ja tulostaa levyn kotona 3D-tulostimella. Esimerkkinä tästä on Jonathan Coultonin Still Alive -kappale, josta on nyt tulostettu Fisher-Pricen levysoittimella toimiva levy. Allaolevalta videolta voi helposti nähdä miltä tulevaisuus näyttää. Mahtaakohan levysoitinten kysyntä kasvaa tulevaisuudessa?

 

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Osku kirjoitti 6.2.2012 kello 19:35

    Olis ollu kiva nähdä mitä kaikkea tulostettavaa tuolla pb:n sivuilla olis, mutta Elisan asiakkaana ei tarvitse enempää miettiä. 🙂

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+