Voddler ja Nokia yhteistyöhön Euroopassa

27.2.2012    

VoddlerVoddler ja Nokia ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo Voddlerin sovelluksen Euroopassa myytävien Nokia Lumia älypuhelinten vakiovarusteeksi. Barcelonan Mobile World Congressissa julkaistun sopimuksen mukaan Voddler tulee olemaan Nokian ainoa video-on-demand -palveluihin liittyvä yhteistyökumppani.

Euroopassa myytävät Nokia Lumia puhelimet tulevat saamaan yhteistyön myötä myös Voddlerin uuden sosiaalisen median sovelluksen. Uuden Voddler Lumia Movie Night -sovelluksen avulla ystävät voivat esimerkiksi suunnitella yhteistä elokuvailtaa tai keskustella elokuvista.

Nokia omistaa tytäryhtiönsä kautta 15 prosenttia Voddlerista.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Kumma kirjoitti 28.2.2012 kello 19:46

    ”Uuden Voddler Lumia Movie Night -sovelluksen avulla ystävät voivat esimerkiksi suunnitella yhteistä elokuvailtaa tai keskustella elokuvista.”

    Onko joku aikuisten oikeasti kaivannut moista sovellusta?

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+