Windows Media Centerin ohjaus onnistuu nyt myös käsieleillä ja puheella

15.2.2012    

KaukosäädinWindows Vistassa ja Windows 7:ssa olevalle Windows Media Center -ohjelmistoa käytetään yleensä kaukosäätimen avulla. Windows Media Centeriä voidaan käyttää myös käsieleillä ja puheella liittämällä tietokoneeseen Kinect for Windows liikeohjain ja asentamalla Kinect for Media Center -ohjelmisto.

Media Centerin sisältöä voidaan selata ja valita käsieleillä ja puheella, mutta ainakin allaolevan esittelyvideon perusteella normaalin kaukosäätimen käyttö on kenties kuitenkin paljon helpompaa.

Kinect for Media Center -ohjelmisto maksaa 6,99 dollaria (noin 5,3 euroa).

Aiemmin vastaava toiminnallisuus on lisätty myös muun muassa Boxee ja XBMC -mediatoistinohjelmistoille. Microsoft haluaisi tuoda Kinectin televisioihinkin ja se neuvotteleekin esimerkiksi Sonyn kanssa liiketunnistimen lisäämisestä yhtiön televisioihin.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+