Formulat teräväpiirrolla esittävä MTV3 MAX HD aloitti lähetykset

2.3.2012    

Formula 1MTV3 MAX HD -kanava on aloittanut lähetykset muutamissa kaapeliverkoissa. MTV3 MAX HD -kanavan ehdoton vetonaula on teräväpiirtona esitettävät Formula 1 -lähetykset. MTV3 MAX HD tulee esittämään natiivina teräväpiirtona myös esimerkiksi monet liveurheilutapahtumat sekä uudet kotimaiset sarjat.

MTV3 MAX HD on aloittanut jo lähetykset DNA:n kaapeliverkossa sekä Soneran kaapeli- ja IPTV-verkossa. Lumotv:llä kanava aloittaa lähetykset maanantaina 5.3.2012. Ilmoittelettehan Digileluille tämän ketjun kommenttina tai palautelomakkeella jos tai kun kanava aloittaa lähetykset muissa verkoissa. Näin saamme päivitettyä HD-kanavat -sivuamme.

MTV3 MAX HD on saanut ohjelmistoluvan myös antenniverkon lähetyksiin, mutta ainakaan vielä kanavaa ei löydy antenniverkosta.

Viime vuonna F1-lähetyksiä pystyi seuraamaan teräväpiirtona MTV3 MAX F1 HD -kanavan kautta, mutta ainakin DNA on ilmoittanut poistaneensa MTV3 MAX F1 HD -kanavan valikoimistaan. Ilmotattehan meille jos tiedätte jotain MTV3 MAX F1 HD -kanavan kohtalosta.

Kommentit

2 kommenttia

 1. VV kirjoitti 14.3.2012 kello 13:13

  Sain juuri Elisalta (Jyväskylä) tekstiviestin:

  —-

  Hyvä MTV3 Kanavapaketti -asiakkaamme. Kanavapakettiisi lisätään tänään 14.3. uusi MTV3 MAX HD -kanava, joka korvaa MTV3 MAX F1 -kanavan. Kanavapaketin hinta säilyy ennallaan. Uusi kanava löytyy kanavapaikalta 333, tee tarvittaessa kanavahaku uudelleen. Huomioithan, että kanava edellyttää korttilinkityksen, lisätietoja: elisa.fi/hd-linkitys. T. Elisa

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 14.3.2012 kello 15:18

  Kiitos tiedosta, kirjoitin aiheesta pienen uutisen.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+