Kovaa kilpailua IPTV:ssä – Canal+ MM-kiekko 24/7 -kanava yksinoikeudella Elisa Viihteellä

23.3.2012    

ElisaJääkiekon MM-kisjoen ottelut ovat varmasti yksi vuoden seuratuimmista televisio-ohjelmista. Tänä vuonna vain 12 kisojen ottelua on katsottavissa ilmaiskanavilta MTV3 ja Ava. MM-kisojen kaikki 64 ottelua on seurattavissa Canal+:n kautta normaalilaadulla Canal+ MM-kiekko 24/7 ja Canal+ Urheilu -kanavilla sekä teräväpiirtolaadulla Canal+ MM-kiekko 24/7 HD ja Canal+ Urheilu HD -kanavilla.

Jääkiekon MM-kisat mahdollistavat uudenlaisen kilpailun myös televisio-operaattoreiden kesken. Elisa onkin saanut neuvoteltua itselleen yksioikeuden Canal+ MM-kiekko 24/7 -kanavaan IPTV-verkoissa. Näin ollen Maxivisionin, Sonera Koti TV:n tai Lumotv:n IPTV-käyttäjät eivät voi katsella Canal+ MM-kiekko 24/7 -kanavia netin kautta.

”Laajakaista- eli IPTV-jakelussa CANAL+ MM-kiekko 24/7 -kanava on yksinoikeudella Elisa Viihteellä”, kerrotaan pienellä tekstillä Canal+:n sivulla.

Ei voi kuin ihmetellä miksi televisio-operaattorit ja kanavat haluavat tehdä erityisesti HD-kanavien seuraamisesta niin mahdottoman vaikeaa.


Lähde: Canal+

Kommentit

2 kommenttia

 1. Tää luulee kirjoitti 28.3.2012 kello 21:06

  Mää luulen että rahan ja vain ja ainoastaan rahan takia, kivasti petyin tv-viihteeseen, ostin joo 9.3.2012 kortinlukijan ja katselukortin yhdistelmän 80 euroo, sinne meni kivasti rakkaudenmyyjien hanuriin rahat.
  Olisin saanu neljä känniä samalla rahalla ja 3 deenä vielä.

 2. miiksu kirjoitti 4.5.2012 kello 18:57

  Ihmeellistä touhua, kun meilläpäin ei ole edes mahdollisuutta saada elisaviihdettä, niin sellaiselle annetaan yksinoikeus.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+