Uusi ilmainen kanava FOX aloittaa Suomessa huhtikuun 16. päivä

16.3.2012    

FoxMediamoguli Rupert Murdochin omistama Fox International Channels osti tammikuussa SuomiTV:n. Huhtikuun 16. päivä SuomiTV muuttuu uudeksi ilmaiseksi FOX-kanavaksi.

FOX tulee tarjoamaan korkealaatuisia viihdesarjoja sekä elokuvia ja muutoksen myötä kanavan lähetysaika kasvaa 12 tuntiin. Kanavan tarjonnassa tulee olemaan muun muassa National Geographicin ohjelmia ja Twentieth Century Fox Television Distributionin sarjoja sekä elokuvia. Ohjelmistossa on muun muassa kulttisuosioon noussut The Walking Dead -sarja, jossa pieni joukko ihmisiä taistelee zombeja vastaan. Ohjelmistossa on myös muun muassa sarjat Family Guy sekä American Dad.

”FOX on kautta maailman synonyymi loistavalle viihteelle, ja olemme innoissamme tuodessamme brändin suomalaisille katsojille. Foxilla on uskomaton laadun perintö ja odotamme jatkavamme sitä Suomessa. Kun hankimme kanavan kaksi kuukautta sitten, lupasimme lisätä lähetystunteja ja tuoda suomalaisten televisiokatsojien olohuoneisiin parasta saatavilla olevaa ohjelmasisältöä. FOX:in lanseerauksella ja esittämämme ohjelmiston laadulla lunastamme tuon lupauksemme”, sanoo Fox International Channelsin Pohjoismaiden ja Baltian aluetoimintayksikön johtaja Åse Ytreland.


Lähde: SuomiTV

Kommentit

3 kommenttia

 1. Nushi kirjoitti 16.3.2012 kello 23:57

  Eihän tämä tarkoita Conanin loppumista, eihän?

 2. loksu kirjoitti 17.3.2012 kello 20:49

  ”FOX jatkaa uutisten ja raviohjelmien televisiointia ja aikoo tuottaa paikallista ohjelmasisältöä tulevien kuukausien aikana.”

  Luulis että jos ravit jatkuu niin Conani ravaa myös edelleen.

 3. juurinäin kirjoitti 15.4.2012 kello 19:06

  ja menee puoli vuotta niin on maksullinen se on varma.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+