Fox-kanava aloittaa tänään lähetykset – luvassa sarjoja ja elokuvia

16.4.2012    

FoxSuomen uusi Fox-kanava aloittaa lähetykset tänään. Muutoksen myötä kanavan lähetysaika kasvaa 12 tuntiin ja sen tarjonnassa on muun muassa National Geographicin ohjelmia ja Twentieth Century Fox Television Distributionin sarjoja sekä elokuvia.

Fox-kanavan ohjelmistossa on muun muassa kulttisuosioon noussut The Walking Dead -sarja, jossa pieni joukko ihmisiä taistelee zombeja vastaan. Ohjelmistossa on myös monia sarjoja, jotka on jo nähty muiden suomalaisten kanavien kautta. Esimerkiksi Family Guy ja American Dad on nähty jo Subilla ja esimeriksi Crminal Minds on jo päässyt seitsemänteen kauteensa Nelosella.

Fox tarjoaa katsottavaksi myös elokuvia. Tällä viikolla esitetään elokuvat Fantastic Four, Little Miss Sunshine, Ketjureaktio ja Ikuisesti sinun.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Kumma kirjoitti 17.4.2012 kello 12:14

    Sitähän se ”ilmainen” TV-tarjonta on ollut jo vuosia.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+