MTV3 Fakta XL on uusi dokumenttikanava, joka korvaa MTV3 Scifi -kanavan

21.5.2012    

MTV3MTV:n uusi maksullinen tutkiva dokumenttikanava MTV3 Fakta XL aloittaa lähetykset 6. elokuuta. MTV3 Fakta XL tulee tarjoamaan ajankohtaisia dokumentteja ja dokumenttisarjoja muun muassa tieteen, historian, seikkailun, luonnon ja politiikan maailmasta.

MTV3 Fakta XL tulee esittämään esimerkiksi BBC:n huippusarjoja kuten Lonely Planet -matkailusarjat ja Everestin ensiapu -sairaalasarjan. Kanavan ohjelmistossa tullaan näkemään myös syvällisiä kuvauksia muun muassa Nelson Mandelasta, Pol Potista, Punaisista Khmereistä ja Viiltäjä Jackistä. Vanha MTV3 Fakta kanava keskittyy sen sijaan jatkossakin koskettaviin tositarinoihin ja ilmiöihin.

MTV3 Fakta XL tulee korvaamaan MTV3 Kanavapaketissa MTV3 Scifi-kanavan, jonka lähetykset loppuvat 5. elokuuta. MTV3 Scifi -kanavaa on tehty yhteistyössä ruotsalaisen TV4:n kanssa. Kanava ei ole päässyt Ruotsissa katsojatavoitteisiinsa, joten sen toiminta on päätetty lopettaa Ruotsissa ja Suomessa.


Lähde: Mesta.net

Kommentit

2 kommenttia

  1. etsijä kirjoitti 25.5.2012 kello 9:16

    Ei ihme, ettei katsojatavoitteita saavutettu. Vanhoja, moneen kertaan nähtyjä sarjoja ei huvittanut pitkään katsoa.

  2. Jorpa kirjoitti 11.8.2012 kello 2:34

    Svedujen takia lopetetaan kanavapaketin paras kanava? -.- Nyt Sci-fiä ei näe enää suomessa miltään kanavalta jos ei lasketa kakkosen Dr. Whota -.-

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+