DNA tuo television puhelimiin ja tabletteihin

18.6.2012    

DNADNA on ostanut Booxmedia Oy:stä 20 prosentin osuuden ja aloittaa yhtiön kanssa markkinointi ja myyntiyhteistyön. Booxmedian booxTV:n avulla voidaan katsella suoria ohjelmia ja tallennuksia kätevästi puhelimilla ja tableteilla.

BooxTV tallentaa automaattisesti valittujen peruskanavien kaikki ohjelmat ja ne ovat katsottavissa kahden viikon ajan. Tallenteita voidaan katsella  suoraan striimaamalla tai kopioimalla ne laitteen muistiin. Laitteen muistiin kopioiduilla ohjelmilla ei ole kahden viikon rajoitusta ja niitä voidaankin katsoa niin kauan, kuin ne ovat laitteen muistissa.

BooxTV:n sovellusta voi käyttää matkapuhelinverkon sekä wlanin kautta ja se toimii Applen ja Androidin laitteilla. BooxTV:n Windows Phone -versio tullaan julkaisemaan kesän aikana.

”Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Booxmedian kanssa. Yhtiön tuottama erittäin innovatiivinen BooxTV-palvelu tarjoaa televisionkatselulle aivan uusia käyttötapoja ja -paikkoja, minkä uskomme tuovan asiakkaillemme paljon lisäarvoa”, kertoo DNA:n televisioliiketoiminnan johtaja Mikko Saarentaus.

Yhteistyön myötä DNA tulee muun muassa tarjoamaan valikoiduille asiakkailleen booxTV-palvelua ilmaiskäyttöön kuuden kuukauden ajaksi.


Lähde: DNA

Kommentit

Yksi kommentti

  1. foobar kirjoitti 18.6.2012 kello 16:52

    Eihän tuo booxtv poikkea mitenkään tvkaistasta. Kauanko kestää ennenkuin mediayhtiöt ampuvat tämänkin ”mullistavan” palvelun alas.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+