Kyllä television katselijoita nyt hellitään! Myös HBO tulee Suomeen

15.8.2012    

HBONetflix kertoi tänään aamulla tuovansa videopalvelunsa Suomeen tämän vuoden aikana. Nyt myös HBO on ilmoittanut aloittavansa toiminnan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. HBO:n uudesta palvelusta ei vielä tiedetä yksityiskohtia, mutta ilmeisesti sen kautta voidaan katsella elokuvia ja sarjoja monilla eri tavoilla. HBO:lla on muualla maailmassa maksukanavien lisäksi video-on-demand palvelu ja nettivideopalvelu HBO GO.

HBO tulee kertomaan lisää yksityiskohtia uudesta HBO Nordic -palvelustaan tämän kuun lopussa Ruotsissa pidettävässä tilaisuudessa. Suomessa HBO tunnetaan lähinnä suosituista sarjoistaan, joita muun muassa Yle esittää tällä hetkellä. HBO:n tuottamia sarjoja ovat muun muassa Game of Thrones, Taistelutoverit sekä True Blood.

HBO kertoi tulevansa Pohjoismaihin yhteistyössä URHOtv:n omistavan Parsifal Internationalin kanssa.

Miten mahtaa käydä nykyisille maksukanaville? Ehkä Netflixin ja HBO:n uudet palvelut saavat nykyiset maksukanavayhtiöt miettimään uudelleen toimintatapojaan ja järkeistämään kanavapakettiensä sisältöä.


Lähde: The Hollywood Reporter

Kommentit

2 kommenttia

  1. Japi kirjoitti 15.8.2012 kello 22:27

    Niin, tai mitäpä jos nykyiset maksukanavat ja niiden tarjoajat miettisivät myös hieman niitä hintojaan? T: Netflixin tuleva asiakas

  2. jorma kirjoitti 15.8.2012 kello 23:17

    Niin mitäs sitten kun nämä laatusarjat poistuvat Yleltä? Voidaan sitten sitä paskaveroakin pienentää samalla puoleen kun ei kyseiseltä lafkalta tule edes mitään katsottavaa… Kiitos ja näkemiin.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+