LG tuo myyntiin 84-tuumaisen Ultra Definition 3D -television

22.8.2012    

LGLG tuo myyntiin 84-tuumaisen neljä kertaa nykyisiä Full HD -tarkkuuden televisioita tarkemman kolmiulotteisen television. Televisiossa on Ultra Definition eli 4K -resoluutio, mikä tarkoittaa käytännössä 3840 x 2160 kuvapikseliä. LG:n televisio sisältää kaikki yhtiön uudet tekniikat ja sillä voidaankin esimerkiksi säätää kolmiulotteisuuden syvyyttä ja 3D Sound Zooming -ominaisuus säätää ääniä vastaamaan kolmiulotteisten kappaleiden etäisyyksiä ja liikettä.

LG:n älytelevisioihin voidaan asentaa jo noin 1 400 erillista sovellusta ja sillä voidaankin käyttää esimerkiksi monia video- ja nettipalveluita sekä pelata pelejä. LG:n television uusi kahden henkilön peleihin liittyvä Dual Play -ominaisuus käyttää hyväkseen 3D-laseja. Dual Playtä käytettäessä ruutua ei tarvitse jakaa kahteen osaan, vaan molemmat pelaajat näkevät oman pelitilanteensa koko ruudun kokoisena. LG:n televisiossa on mukana 2.2 -äänijärjestelmä, joka sisältää kahden normaalikaiuttimen lisäksi kaksi subwooferia.

LG:n televisio tuodaan aluksi myyntiin Koreassa ja syyskuussa televisio on tarkoitus tuoda myyntiin Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Muutkin valmistajat ovat tuoneet myyntiin jättitelevisioita, kuten esimerkiksi Panasonic 103- ja 152-tuumaiset mallit. LG:n televisio on kuitenkin maailman ensimmäinen 4K-resoluution jättitelevisio.

LG:n 84-tuumainen UDTV


Lähde: LG

Kommentit

3 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti 22.8.2012 kello 13:15

  Tuo kuvassa oleva televisio ei kyllä ole 84-tuumainen, elleivät nuo naiset sitten ole jättiläisiä…

 2. Nimetön kirjoitti 22.8.2012 kello 13:31

  Todella hienon tuntuinen telkkari. Jotenkin vain tuntuu,että mullistavia uutuuksia työnnetään markkinoille sitä tahtia,että kuluttaja ei halua päivittää kalustoansa sitä tahtia vaan jää odottelemaan hieman kauemmaksi aikaa, kun tulee parempaa tekniikkaa ja sen jälkeen vielä pidemmäksi,että tulee hieman parempaa tekniikkaa.Siitä sit seuraa,että kehitelty tekniikka ei myy tarpeeksi suhteessa sen kehittelyyn pantua rahaa. senkö takia tätä kasvua ei sit tulekaan. Pahempi juttu on viel puhelimien kanssa. Ei jaksa enää ostaa ollenkaan uutta puhelinta, kun se on kuukaudessa puutteellinen, uuden mallin saapuessa.

 3. Pasi kirjoitti 27.8.2012 kello 18:10

  Tämän luokan televisiot eivät tule todennäköisesti olemaan sopivia hinnaltaan kuluttajille vielä useaan vuoteen.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+