Netflix vahvisti tulevansa Suomeen – ilmoittaudu kiinnostuneeksi

15.8.2012    

NetflixNetflix on ilmoittanut tulevansa Suomeen vielä tämän vuoden aikana. Netflix tulee tarjoamaan kuukausimaksun hinnalla katsottavaksi Hollywood-elokuvien ja sarjojen lisäksi myös kansallisia ja kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja. Monet Netflixin ohjelmat tarjotaan teräväpiirtotarkkuudella ja Dolby Digital Plus äänien kera.

Netflix muuttaa television katselua paljon, sillä käyttäjät voivat katsoa haluamiaan ohjelmia milloin se heille parhaiten sopii. Ohjelmia ei tarvitse ajastella tai odottaa niiden televisioesityksiä, sillä kaikki palvelun tarjonta on aina käytettävissä. Netflixin palvelua voidaan käyttää tietokoneen lisäksi monilla uusilla televisioilla, Blu-ray -soittimilla, pelikonsoleilla sekä mobiililaitteilla.

Palvelun tarkemmat tiedot, kuten hinta ja sisältö, tullaan julkaisemaan myöhemmin. Palvelun hinta tullee olemaan vastaava kuin Irlannissa, missä Netflixin käyttö maksaa 6,99 euroa kuukaudessa. Suomen lisäksi Netflix aukeaa tänä vuonna Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

MTV Median toimitusjohtaja Heikki Rotko ei ole ollenkaan innostunut Netflixin tulosta Suomeen. ”Emme tule antamaan heille yhtään sympatiapistettä vaan potkitaan munille niin paljon kuin pystytään”, sanoi Rotko viime viikolla. Rotko myös totesi, ettei MTV Media aio myydä Netflixille sisältöä.

Netflixistä kiinnostuneet voivat ilmoittaa Netflixille sähköpostiosoitteensa, mihin ilmoitetaan Netflixin avautumisesta. Aiempien huhujen mukaan Netflix aloittaisi Suomessa 15. lokakuuta 14 000 nimikkeellä, joista 60 prosenttia olisi elokuvia ja 40 prosenttia sarjoja.

Odotatko sinä Netflixiä?

Kommentit

7 kommenttia

 1. jani kirjoitti 15.8.2012 kello 9:53

  Toimiiks netflix jo xbmc+linux combolla vai tarviiko erillisen playerin?

 2. Marko kirjoitti 15.8.2012 kello 11:11

  Mahtaako Netflixin sarjoissa ja elokuvissa olla Suomitekstejä? Se tulee varmasti vaikuttamaan palvelun suosioon Suomessa.

 3. Digilelujen Jani kirjoitti 15.8.2012 kello 12:03

  > Mahtaako Netflixin sarjoissa ja elokuvissa olla Suomitekstejä?

  On turha edes yrittää tulla Suomeen ilman tekstityksiä ja luultavasti/toivottavasti Netflix tietää myös sen.

 4. Markus J kirjoitti 15.8.2012 kello 15:42

  Hienoa että vihdoin saadaan Suomeenkin tämä palvelu. Lisää käyttöä taas PS3:lle ja Apple TV:lle:)

 5. Jussi kirjoitti 15.8.2012 kello 17:32

  Jos Netflixin sarjoissa ja elokuvissa on suomenkieliset tekstitykset niin tulen tilaamaan sen.

 6. Digilelujen Jani kirjoitti 16.8.2012 kello 14:30

  Netflixin viestintäjohtaja Joris Everis vastaa kysymykseen tekstityksestä, että tavoitteena on tehdä palvelu, jota suomalaiset rakastavat. ”Tunnemme paikalliset olosuhteet Pohjoismaissa”, hän vakuuttaa.

  Lähde: 3T

 7. rhtq3rhqw kirjoitti 13.10.2012 kello 21:32

  No on kyllä aika paska kielitaito jos ilman tekstityksiä ei voi elokuvaa katsoa

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+