Sinnikkyys kannatti – DNA tunnusti vihdoin monikanavaäänien puuttumisen johtuvan sen ongelmista

28.8.2012    

MusiikkiCanal+ First HD -kanava aloitti lähetykset jo toukokuussa DNA:n antenniverkossa. Muutamat DVD Plazan käyttäjät ihmettelivät monikanavaäänien puuttumista kanavalta ja selvittelivät asiaa DNA:lta. Televisio-operaattorien yleisen tavan mukaan DNA syytti ongelmista vastaanottopäätä, eli televisiota, digiboksia tai vahvistinta.

DVD Plazan käyttäjä Tipparellu on viestitellyt DNA:n kanssa aiheesta pari kuukautta ja vihdoinkin DNA on ilmoittanut löytäneensä vian omasta päästään ja korjanneensa sen. Canal+ First HD:n tilanneiden DNA:n antenniasiakkaiden kannattanee kysellä DNA:lta jonkinlaista korvausta monta kuukautta jatkuneista ääniongelmista.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4119554 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435