Spotifyllä jo neljä miljoonaa maksavaa asiakasta

2.8.2012    

SpotifySpotifyn Pohjois-Amerikan johtaja Ken Parks on kertonut palvelulla olevan jo neljä miljoonaa maksavaa asiakasta. Kaiken kaikkiaan Spotifyllä on jo 15 miljoonaa käyttäjää. Spotifyn käyttäjien määrän kasvu on ollut nopeaa, sillä tammikuussa palvelulla oli vasta kolme miljoonaa maksavaa käyttäjää ja yhteensä käyttäjiä oli silloin yli 10 miljoonaa.

Yksi suurimmista syistä Spotifyn kasvuun löytynee Yhdysvalloista, missä Spotify aloitti toimintansa noin vuosi sitten. Spotify aloitti tällä viikolla Yhdysvalloissa ilmaisen nettiradiopalvelun, jota voi käyttää Androidilla toimivilla mobiililaitteilla. Vastaava Applen laitteilla toimiva palvelu tuli käyttöön viime kuussa. Spotifyn nettiradiopalvelulla voi kuunnella vain palvelun ennaltamääräämiä kappaleita ja omien soittolistojen käyttö vaatii maksullisen palvelun käyttöönottoa. Spotifyn ilmainen mobiililaitteissa toimiva nettiradiopalvelu toimii tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa.

Meidän talouteemme hankittiin pari viikkoa sitten kytkypuhelin Soneralta ja pakettiin kuuluu Spotifyn kahden vuoden premium-jäsenyys. Onko sinulla käytössäsi maksullinen tai ilmainen Spotify?


Lähde: The Next Web

Kommentit

3 kommenttia

 1. Olli kirjoitti 2.8.2012 kello 13:25

  Maksullinen ehdottomasti. Äänenlaatu on paljon parempi, ja mainoksia ei tarvitse kuunnella eikä katsella. Hintakin on halpa, kun vain kympin kuussa.

 2. Jyri kirjoitti 2.8.2012 kello 13:32

  Maksullinen Premium-versio ollut käytössä jo joulukuusta 2010 ja toiseen en vaihda, älypuhelimessa ja pöytätietokoneessa! Nyt kun data on rajatonta ja halpaa, on tuota ilo käyttää mobiilistikin. Harmi vain Windows Phonen versio on ollut pitkään päivittämättä.

  Suosittelen!

 3. Paavo kirjoitti 7.8.2012 kello 18:57

  Maksullinen versio on ollut käytössä muutaman kuukauden ajan ja olen erittäin tyytyväinen siihen.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+