The Voice TV:stä tulee Kutonen – luvassa urheilua, sarjoja ja elokuvia

16.8.2012    

KutonenThe Voice TV vaihtaa syyskuun alussa nimensä Kutoseksi ja lisää ohjelmatarjontaansa. The Voice TV:n musiikkiohjelmat jatkavat myös Kutosen ohjelmistossa aamu- ja iltapäivisin. Kutosella tullaan näkemään myös urheilua, sillä kanava esittää syksyn aikana kuusi Veikkausliigan jalkapallo-ottelua suorina lähetyksinä.

Kutonen panostaa musiikin ja urheilun lisäksi myös ulkomaisiin rikos-, toiminta-, tosi-tv- ja komediasarjoihin sekä scifi- ja toimintaelokuviin. Kanava tulee julkaisemaan myöhemmin myös muuta uutta ohjelmistoa.


Lähde: Markkinointi&Mainonta

Kommentit

2 kommenttia

  1. nimetön. kirjoitti 16.8.2012 kello 23:19

    Entinen Voice teki jo siinä karhunpalveluksen musiikin ystäville, nyt on sitten loputkin musiikista poissa ja kanava alkaa muuttua MTV Finland tyyppiseksi sarjoja esittäväksi kanavaksi ja musiikkia on enää vain murto-osa alkuperäisestä. Ei hyvä.

  2. jep kirjoitti 6.9.2012 kello 22:49

    Voice Tv:seen ei panostettu millään tavalla viime aikoina. Samat paskat videot vaan pyörivät ja välillä ostostv:tä. Silloin ennen oli sentään jotain yritystä, kun oli erilaisia ohjelmia mm dance ja jotain tekstiviestihommeleita. En tiedä olisiko enää ollut kysyntää juonnetuille ohjelmille niin kuin silloin vuosina 2004-2006. Musiikkikanavien aika taitaa olla ohi.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+