C More Urheilu HD lisätty Maxivisioniin

20.9.2012    

MaxivisionMaxivisionin asiakkaille on tuotu tarjolle jälleen uusi teräväpiirtokanava, sillä C More Urheilu HD -kanava löytyy nyt sen tarjonnasta. Kanavaa lähetetään testivaiheen ajan Full Rate -tasoisena, joten sen kuva on kaiketi täysin sama kuin kaapeliverkkojen tarjonnassa. Full Rate -lähetyksen vuoksi C More Urheilu HD -kanavan vastaanotto vaatii tällä hetkellä yli 8 megan nettiyhteyttä.

Tulevaisuudessa Maxivision tulee uudelleenpakkaamaan C More Urheilu HD -kanavan, jotta sen vastaanotto onistuu myös 8 megan nettiliittymillä. Ilmeisesti Maxivision uudelleenpakkaa myös kaikki muutkin HD-kanavat, sillä yleensä niiden kaistantarve on esimerkiksi kaapeli- ja satelliittijakelussa yli 8 Mbps.

C More Urheilu HD kuuluu C More Total ja C More Sport kanavapaketteihin.

Maxivision on lisännyt viime aikoina teräväpiirtokanaviensa määrää, sillä esimerkiksi elokuussa se toi tarjolle peruspakettiin kuuluvat Nelonen HD ja Fox HD -kanavat.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Aha kirjoitti 22.9.2012 kello 9:46

    No nyt kun täällä on pitkään itketty sen perään että ei tuu kanavila aitoa teräväpiirtoa, niin kai sama pro-maxivision leiri alkaa melskata että ei sillä oo mitään välii kun maxi tuhoo kuvan kuitenkin.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+