HBO Nordic tulee tarjoamaan myös muuta kuin HBO:n sisältöä

11.9.2012    

HBOLokakuun puolessa välissä Suomeen tuleva HBO Nordic tulee esittämään palvelunsa kautta myös FremantleMedian sisältöä. Yhteistyön ansiosta HBO Nordicin kautta voi seurata muun muassa FremantleMedian sarjoja Hit and Miss ja Web Theraby sekä Morgan Spurlockin sarjoja A Day In The Life ja New Britannia.

HBO Nordic on jo aiemmin kertonut esittävänsä kaikki HBO:n omien sarjojen jaksot Suomessa vuorokauden sisällä USA:n ensiesityksestä. HBO Nordic on myös kertonut esittävänsä sarjojen lisäksi monia elokuvia.


Lähde: The Hollywood Reporter

Kommentit

3 kommenttia

 1. Digilelujen Jani kirjoitti 11.9.2012 kello 17:15

  HBO Nordic ei ole oikein kiinnostanut allekirjoittanutta, sillä HBO:lla pyörii tällä hetkellä vain muutama mielenkiintoinen sarja.

  Mutta nyt kun HBO aikookin esittää myös muita sarjoja palvelunsa kautta, niin mielenkiinto palvelua kohtaan kasvoi heti reilusti.

 2. Lichi kirjoitti 11.9.2012 kello 19:54

  Olennaisinta tässä on, että myös vanhat sarjat voi katsoa. Ainakin the wife ja sopranos on jäänyt välistä ja voisi katsoa molemmat noista putkeen. Varmasti muitakin hyviä sarjoja löytyy. Ei vaan nappaa katsoa jaksoja yksi jakso viikossa( poikkeus Game of Thrones) ja sarjat kiinnostavat enemmän kun leffat.

 3. Innokenti kirjoitti 14.9.2012 kello 17:38

  Ja jos vielä näyttäisivät HBO:n mainiota nyrkkeilytarjontaa niin eipä tarvitsisi kauaa miettiä tilausta…

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+