Katsoin mainoksia, olenko ihan hullu? Ei kai kukaan nykyään enää katso mainoksia?

10.9.2012    

JatkuuPerheemme on katsonut yli seitsemän ja puoli vuotta lähes kaikki ohjelmat tallennettuina. Nyt lauantai-iltana tuli jostain syystä katsottua suorana MTV3:lta Syksyn sävel -retron loppu ja sitä seuranneet mainokset, sillä tarkoituksemme oli katsoa millainen on seuraavaksi alkava uusi ohjelma nimeltään Voittajajoukkue.

Ohjelmien välissä oli älyttömästi mainoksia, ihan liikaa. Ensin mainostettiin Avan, Subin ja MTV3:n ohjelmia ja sen perään esitettiin tietenkin vielä normaalit mainokset. Tuntui, että mainokset vaan jatkuivat ja jatkuivat ja jatkuivat. Ehdin jo unothaa kesken mainoksien mitä olimme suunnitelleet katsovamme.

Ei kai kukaan oikeasti enää nykyään katso mainoksia? Katsotko sinä mainoksia?

Ai niin, kannattiko odottaminen? Ei. Katsoimme Voittajajoukkuetta minuutin, jonka jälkeen valitsimme tallennelistalta toisen ohjelman.

Kommentit

6 kommenttia

 1. None kirjoitti 10.9.2012 kello 14:16

  Onpas se koleeta kun on oikein tallentava digiboksi! Kyllä sillä kelpaa leuhkia ja etenkin sillä kun listaa suosituimmat torrentit – kuinka usein lapsesi jo warettaa? 😀

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 10.9.2012 kello 14:51

  Tallentavat digiboksit ja IPTV-palvelut, torrentit ja jo olemassa olevat ja tulossa olevat tv-palvelut mahdollistavat television katselun ilman mainoksia.

  Mainosten ohitus onnistuu näin ollen keneltä tahansa, minkä vuoksi ihmettelen oikeasti katsooko joku vielä mainoksia. Ja miten mainostus voi olla edelleen kannattavaa Suomessa. Tai no MTV aloitti juuri YT-neuvottelut, joten ei se mainostuskaan taida olla kovin kannattavaa.

 3. JuhaN kirjoitti 10.9.2012 kello 20:36

  Ei katso.

  Oikeastaan ainoa harmillinen asia tuossa on, ettei tule seurattua juuri mistään muualtakaan koska tulee mielenkiintoisia elokuvia ja dokumentteja tai koska joku uusi sarja alkaa…

  =)juha

 4. Digilelujen Jani kirjoitti 10.9.2012 kello 20:50

  >ettei tule seurattua juuri mistään muualtakaan koska tulee mielenkiintoisia elokuvia ja dokumentteja tai koska joku uusi sarja alkaa…

  Tämän vuoksi Digileluissa on elokuvat, uudet sarjat ja jatkuvat sarjat -sivut.

  Ajatuksena on ollut parantaa näitä sivuja ja paljon, mutta kun ei tahdo löytyä aikaa…

 5. JuhaN kirjoitti 10.9.2012 kello 21:22

  Joo, kiitos siitä!

  Digilelut (ja sitä kautta myös nämä viikottaiset listaukset) tippuu tuonne GoogleReaderiin, josta sitä tulee tiirailtua… Ja varsin usein tulee nykyään klikattua myös ihan sivuston puolelle!

  =)juha

 6. KaleviV kirjoitti 16.5.2013 kello 11:12

  Luulen, että TV-mainoksia katsovat enää vain ne, jotka eivät ole tulleet hankkineeksi tallentavaa digiboxia tai eivät käytä TV-kaistaa tai vastaavaa palvelua. Tai sitten mainostajat ja mainonnan suunnittelijat katsovat niitä työnsä puolesta.
  Mökillä minulla ei ole tuollaisia laitteita tai palveluita käytössä, joten olen mainoksia joutunut seuraamaan. Ikävä puoli tässä on, että nykyisin mainoskatkot ovat niin pitkiä, jopa 7 minuuttia, että sinä aikana ehtii jo unohtaa, mitä ohjelmaa olikaan katsomassa tai keksii jotain ihan muuta puuhaa.
  En usko, että TV-mainonnalla on kummoista tulevaisuutta nykyisessä muodossaan.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+