Maxivision Viihde – Hieman uudistettu palvelu uudella nimellä

6.9.2012    

MaxivisionMaxivision on aloittanut palvelunsa kauppaamisen uudella nimellä, joka on Maxivision Viihde. Nimen vaihdoksen lisäksi Maxivisionin peruspalveluun on tullut pieniä muutoksia, sillä nyt siihen kuuluu automaattisesti mahdollisuus tallentaa ohjelmia viiden tunnin edestä. Kuusi euroa kuukaudessa kuuluvaan peruspalveluun kuuluu nyt myös ajansiirto-ominaisuus.

Peruspalvelun muutokset eivät kuitenkaan pahemmin hyödytä asiakkaita, joilla on jo muutenkin hankittuna lisätallennustilaa esimerkiksi sata tuntia. Maxivisionista kiinnostuneiden kannattaa lukea Digileluista löytyvä Maxivisionin laaja testausartikkeli.

Kommentit

2 kommenttia

 1. JuhaN kirjoitti 6.9.2012 kello 15:44

  Onkos tuo ajansiirto live-kuvalle omakohtaisesti kokeiltu juttu?

  Maxivisionissahan on ollut ennenkin mahdollisuus asettaa tallennus katsottavalle ohjelmalle, aloittaa alusta ja pysäyttää haluttuun kohtaan. Varsinaista live-kuvan pysäytystä ei ole ollut, mutta sitä on toki aina välillä kaivannut.

  =)juha

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 6.9.2012 kello 16:42

  Kappas joo, tosiaan Maxivisionillahan saa tallennettua koko ohjelman alusta lähtien, vaikka tallennuksen aloittaa kesken kaiken.

  Lueskelin Maxivisionin uutiskirjettä ja mietin, että täytyyhän palvelussa olla 5 tunnin tallennustilan lisäksi jotain muutakin uutta, kun uutiskirjeen otsikossakin mainittiin uudistukset huutomerkin kera. Tallennustilan lisäksi siellä mainittiin ajansiirto-ominaisuus, josta sitten sain päähäni pause-nappulalla tapahtuvan ajansiirron ja kirjoitin sen Digilelujen uutiseen. Ja pieleenhän se sitten meni (tai en ainakaan ole kokeillut toimiiko pause-nappi, luultavasti ei) Muokkasin uutista nyt hieman.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+