HBO Nordic aloitti Ruotsissa – kohta myös Suomessa

16.11.2012    

HBOHBO Nordic on aloittanut toimintansa Ruotsissa, jossa palvelun saavat käyttöönsä vain Telian asiakkaat. Ruotsissa HBO Nordicin hinta on 79 kruunua kuukaudessa (noin 9,15 euroa), mutta ensimmäiset kuusi kuukautta tarjotaan ilmaiseksi Telian nykyisille ja uusille asiakkaille.

HBO Nordicia voi käyttää Ruotsissa televisioilla, tietokoneella, puhelimilla sekä tableteilla. Teräväpiirtotarjonta on tarjolla ilmeisesti kuitenkin vain television kautta. HBO Suomi kertoo Twitterissä HBO Nordicin aukeavan seuraavaksi Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelun kerrotaan myös toimivan Suomessa kaikkien operaattoreiden verkoissa.

HBO Nordic on kertonut tuovansa sisältönsä tarjolle uuden televisiokanavan sekä video-on-demand -palvelun kautta. HBO Nordicin kautta voidaan seurata uusia ja jo loppuneita sarjoja ja elokuvia. Sarjoista tarjolla on muun muassa Magic City, Continuum, Hit&Miss, Boardwalk Empire, Girls, Entourage, Sinkkuelämää, Terapiassa, Deadwood, Langalla, Game of Thrones ja True Blood. Uusien sarjojen jaksot tullaan esittämään Suomessa vuorokauden sisällä ensiesityksestä. Elokuvatarjonnassa tulee olemaan muun muassa elokuvia Hollywoodista, kansainvälisiltä suurilta studioilta, paikallisilta jakelijoilta ja riippumattomilta tuottajilta.

HBO Nordicia voidaan käyttää muun muassa Samsungin älytelevisioilla ja Blu-ray -soittimilla, mutta Sony ei aio tuoda HBO-sovellusta älytelevisioihinsa.


Lähde: TeliaSonera

Kommentit

5 kommenttia

 1. Jarppaboi kirjoitti 16.11.2012 kello 11:35

  No jo on typerä rajoite, jos teräväpiirtosisältöön ei pääse käsiksi tietokoneella.

 2. peeni kirjoitti 16.11.2012 kello 20:44

  kukapa nykyaikana jaksaa koneelta jotain telkkari sarjoja kytätä. Mediatoistimet ja smat tv laitteet on sitä varten.

 3. Teemu kirjoitti 16.11.2012 kello 22:11

  12 kuukauden pakkosopimus. Ei kiva.

 4. Lichi kirjoitti 18.11.2012 kello 0:12

  Peeni: Tietokone on tasan yhtä helppo kytkeä telkkuun, kun mediasoitin ja täytyy olla hölmöläinen, että tämän takia ostaa siihen sopivan tv:n. HDMI-kaapeli vaan koneen ja telkun väliin, niin homma pelittää.

 5. jv kirjoitti 19.11.2012 kello 9:52

  Kuka hölmöläinen vetää 10 -metrisiä hdmi -kaapeleita pitkin kämppäänsä koneen ja telkkarin välille. Yksi kaukosäädin ja langaton verkko on nykyaikaa.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+